Bližje sebi


Bližje sebi

celodnevna delavnica za širjenje zavedanja in odpiranje srca

 

Delavnica je namenjena vsem iskalcem poti v sebe. Vabljeni vsi, ki v svoje življenje že vnašate več zavedanja, uporabljate različne tehnike meditacij ali pa nič od neštetega, pa se bi vseeno radi srečali s samim seboj.

 

Delavnico sva razdelila v polovici.

V prvem delu bo Matjaž delil svoja znanja in izkušnje s pripravo prostora za obrede, ki nam lahko pomagajo pri vsakodnevni meditaciji. Preko vodene meditacije in naravnih pripomočkov (razni čaji, rape, palo santo in mnogi drugi) bomo čutili sebe in se povezovali s semenom, našo esenco in širili zavedanje ter odpirali srce. Učili se bomo uporabljati načine, s katerimi lahko sami energijsko čistimo svoje rane, tako fizične kot čustvene. Iskali načine, kako izkušnje vnašati v vsakdanje življenje, za več življenjske energije, moči, poguma, zadovoljstva, veselja in radosti.

V drugem delu bomo svojo pozornost namenili telesu in iskali ravni zavedanja telesa in poglabljali čutenje. Z gibanjem bomo iskali meje lastnega izražanja in ga ponesli v lastna življenja.

Delavnica se prične ob 9. uri in traja vsaj do 17. ure. Vmes bomo imeli kak odmor in lahko kosilce. Na delavnico pridi odprt za nove ideje. Prinesi si vodo, kak list papirja in pisalo ter nekaj, na čemur boš udobno sedel, ležal, se morda pokril …
 

Ker je število oseb omejeno, je za prihod na delavnico potrebna predhodna prijava.

 

Kontakt: Matjaž in Nina
Pričetek ob 9. uri
Zaključek ne prej kot ob 17. uri
Cena delavnice je 80€
Za posameznike v finančni stiski je cena po dogovoru. Če delavnica ne izpolni tvojih pričakovanj ali pa vsaj ne v celoti, lahko plačaš manj in vedno toliko, kolikor se ti zdi najbolj pošteno.

Predvideni termini:

trenutno ni nobenega dogodka

  Ime in Priimek

  Telefon

  e-poštni naslov

  Datum delavnice

  Sporočilo

   Ime in priimek*

   e-poštni naslov*

   Zanima me