Stara cesta 2, Vrhnika
041 / 445-015

Energy Healing, delavnica

predavanje
Guy Steven Needler je eden najbolj prodornih in navdihujočih piscev in mentorjev na področju nefizične realnosti. Že od leta 2013 obiskuje Slovenijo, kjer nas očara s svojim znanjem in modrostjo informacij, ki jih kanalizira.

Tokrat nas bo popeljal v svet energijskega zdravljenja, kar nam lahko spremeni življenje.


Guy je avtor več knjig, v katerih razodeva skrivnosti o izvoru, karmi, multivesolju in drugih temah, ki nam razširijo obzorje in nam pomagajo razumeti resničnost, v kateri živimo. Je tudi priznan zdravilec, medij in učitelj, ki je razvil svoje lastne metode za prehajanje med frekvencami in komuniciranje z višjimi bitji, ki so priznane na inštitutu na Floridi (tako kot metoda QHHT od Dolores Cannon).

Kaj je energijsko in vibracijsko zdravljenje?

Energijsko in vibracijsko zdravljenje je terapija, ki te povezuje s tvojo notranjo močjo in harmonijo. Pomaga ti ozdraviti fizične simptome bolezni, ki izvirajo iz neravnovesij v tvojem energijskem polju. Ta neravnovesja so nastala zaradi napačnih prepričanj in travm, ki si jih doživel v zgodnjih letih življenja, in so se vtisnili v tvoj energijski sistem. Ti so na koncu povzročili fizično bolezen in motnjo.

Kako poteka energijsko in vibracijsko zdravljenje?

Energijsko in vibracijsko zdravljenje poteka tako, da terapevt nežno položi roke nad različnimi deli tvojega telesa. Tako ti prenaša univerzalno življenjsko energijo, ki uravnava in zdravi tvoje energijske centre.

Kaj se bom naučil-a na delavnici?

Na delavnici se bomo učili osnovnega zdravljenja po metodi Barbare Ann Brennan , ki se imenuje Chelation (osnovno uravnavanje energije). To je tehnika, ki čisti in polni tvoje energijsko polje, odstranjuje blokade in krepi tvoj imunski sistem. Barbara Ann Brennan je bila ameriška pisateljica, duhovna zdravilka, poslovna ženska in učiteljica, ki je delala na področju energijskega zdravljenja. Njene knjige, Roke svetlobe in Svetloba, ki se rojeva, veljajo za klasiki v tem področju.

Potrebujem kakšno predznanje?

Ne. Za učenje osnovne metode Chelaton ne potrebuješ nobenega predznanja.

Dalavnica bo potekala v angleškem jeziku!

Ne pusti, da te malo slabša angleščina odvrne od udeležbe na delavnici. Jaz bom tam, da ti pomagam pri razumevanju, razlaganju ali čemerkoli drugem, kar bi ti lahko povzročalo težave. 👍
❤️ Skupaj se bomo naučili veliko novega in uporabnega. ❤️

Delavnica
Energy Healing Workshop

Guy Steven Needler
early bird

Dodatne informacije?

Seveda me lahko pokličeš ali pa mi pišeš, z veseljem ti pomagam.
Lahko pa si ogledaš Guyevo spletno stran ali pa njegovo vabilo na delavnico.

Datum

31 Mar 2024
Dogodek je potekel!

Ura

9:30 - 18:00

Prispevek

156 €

Lokacija

Zavedanje
Stara cesta 2, 1360 Vrhnika
spletna stran
https://www.zavedanje.si
Dogodek

Kdo prireja dogodek?

Guy Steven Needler
e-pošta
info@beyondthesource.org
spletna stran
http://www.beyondthesource.org