Stara cesta 2, Vrhnika
041 / 445-015

Meditacija z Matjažem, 19.01.2023

Meditacija-z-Matjazem-2-HD
Meditacija z Matjažem je vodena meditacija, ki jo izvajam v okviru osebne rasti z namenom prebujanja iz iluzije uma. Meditacija je primerna za vse iskalce svetlobe in zavesti v sebi.
Tokratna meditacija z Matjažem odpira novo poglavje meditacij, ki jih izvajam v Zavedanju. To bo prva letošnja meditacija, tik pred luninim novim letom, ko prehajamo v znamenje Zajčka – 22.01.23.
Zakaj novo poglavje? Meditacija z Matjažem je živa meditacija, ki se spreminja in zori že vse od leta 2012. Tokratna evolucija se nagiba v kontemplativno meditacijo, ki združuje levo in desno možgansko polovico v introspekcijo lastnega bitja. Metodo že dalj časa zelo uspešno uporabljam v terapijah, kjer ne bežimo več od nizko-ferkvenčnih kreacij, ki jih gojimo, negujemo in prenašamo v sebi, temveč jim dovolimo, da se odprejo, v samem središču kreacije pa najdemo … hm, pridi pa vidi …
Meditacija je srčna, nežna, mehka, čutna.
Potrebuješ kanček potrpežljivosti in namen.
Več v četrtek 😉
Pridi točno, da se lahko udobno namestiš in pripraviš na meditacijo. S seboj prinesi podlogo na kateri lahko sediš, vzglavnik, pokrivalo, vodo, beležko (da si lahko svoje utrinke zabeležiš).
Pred prihodom poišči namen, s katerim prihajaš na meditacijo.
Pred meditacijo izvajam obred s sanango, katerega se – če želiš – tudi lahko udeležiš. Oba dogodka se odlično dopolnjujeta.
Za prihod na meditacijo z Matjažem izpolni in pošlji prijavni obrazec, pošlj SMS ali WhatsApp sporočilo z vsebino MEDITACIJA in DATUM meditacije na 041 / 445-015. Potrditev tvojega prihoda ti pošljem na e-pošto ali odgovor na sms / WhattsApp.. Prihod brez potrditvenega sporočila ni mogoč.
Prijava na dogodek NI VEČ MOŽNA.

Datum

19 Jan 2023
Dogodek je potekel!

Ura

20:00 - 21:30

Lokacija

Zavedanje
Stara cesta 2, 1360 Vrhnika
spletna stran
https://www.zavedanje.si
Dogodek

Kdo prireja dogodek?

Zavedanje