Stara cesta 2, Vrhnika
041 / 445-015

Psychic Shield, delavnica

predavanje
Guy Steven Needler je eden najbolj prodornih in navdihujočih piscev in mentorjev na področju nefizične realnosti. Že od leta 2013 obiskuje Slovenijo, kjer nas očara s svojim znanjem in modrostjo informacij, ki jih kanalizira.

Tokrat nas bo popeljal v svet izdelave in vzdrževanja zaščite svoje energije, kar nam lahko spremeni življenje.Guy je avtor več knjig, v katerih razodeva skrivnosti o izvoru, karmi, multivesolju in drugih temah, ki nam razširijo obzorje in nam pomagajo razumeti resničnost, v kateri živimo. Je tudi priznan zdravilec, medij in učitelj, ki je razvil svoje lastne metode za prehajanje med frekvencami in komuniciranje z višjimi bitji, ki so priznane na inštitutu na Floridi (tako kot metoda QHHT od Dolores Cannon).

Kaj je Psychic Shield?

Phyhic Shield je metoda, ki jo je razvil Guy Steven Needler, avtor in učitelj na področju nefizične realnosti. Omogoča, da ustvariš trden ščit, ki te ščiti pred različnimi vrstami energijskih manipulacij. Phyhic Shield lahko prilagodiš svojim potrebam in željam, da te ščiti pred vsem, pred čimer se želiš zaščititi

Zakaj potrebujem ščit?

Psihični ščit potrebujejo posamezniki, ki postajajo “zavedni” in “prebujeni”, vendar se ne znajo braniti pred različnimi vdori energij, kot so: sodelavci, partnerji, ljudje zunaj njihovega delovnega mesta, vključno z družino in prijatelji, …

Psihični ščit je potreben, ko nekdo “poruši” energijo drugega, energijske projekcije in miselne oblike poskušajo manipulirari tvojo energijo, energija drugega poskuša vstopiti v tvoje energijsko polje, … .

Na primer, si z nekom, ki te popolnoma izčrpa, ali pa si v prostoru, kjer postaneš izčrpan, … in podobno.

Kaj se bom naučil-a na delavnici?

Na delavnicah bo učil, kako ustvariti psihološki ščit, ki nas varuje pred neželenimi energijami . Te lahko kvarno vplivajo na naše počutje, misli in čustva. Naučil te bo, kako si lahko s pomočjo njegove metode ustvariš trden in prilagodljiv ščit, ki ga lahko izboljšaš, spreminjaš, krepiš in programiraš, da te ščiti od vsega, od česar se želiš zaščititi. Delavnica je zasnovana tako, da te nauči, kako ustvariš trden, programirljiv in razširljiv psihični ščit.

Potrebujem kakšno predznanje?

Ne. Za učenje kreiranja in vzdrževanja svojega energijskega ščita z metodo Psychic Shield, ne potrebuješ nobenega predznanja.

Dalavnica bo potekala v angleškem jeziku!

Ne pusti, da te malo slabša angleščina odvrne od udeležbe na delavnici. Jaz bom tam, da ti pomagam pri razumevanju, razlaganju ali čemerkoli drugem, kar bi ti lahko povzročalo težave. 👍
❤️ Skupaj se bomo naučili veliko novega in uporabnega. ❤️

Delavnica
Psychic Shield

Guy Steven Needler
early bird

Dodatne informacije?

Seveda me lahko pokličeš ali pa mi pišeš, z veseljem ti pomagam.
Lahko pa si ogledaš Guyevo spletno stran ali pa njegovo vabilo na delavnico.

Datum

30 Mar 2024
Dogodek je potekel!

Ura

9:30 - 18:00

Prispevek

140 €

Lokacija

Zavedanje
Stara cesta 2, 1360 Vrhnika
spletna stran
https://www.zavedanje.si
Dogodek

Kdo prireja dogodek?

Guy Steven Needler
e-pošta
info@beyondthesource.org
spletna stran
http://www.beyondthesource.org