Energijska kopel, 19.11.2019


19.11.2019

Energijska kopel

Vabim te na Energijsko kopel, ki bo v torek, 19.11.2019 ob 19.00 uri.

Pridi vsaj 10 minut prej, tako boš imel dovolj časa, se udobno namestiš. Bodi kar se da naspan, sproščen in otroško odprt za sprejemanje novih doživetij. Obleci si udobna, svetla oblačila, s seboj prinesi vodo, lahko pa tudi kako pisalo in list papirja, če boš želel svoje vtise zabeležiti.

Energijska kopel, 17.11.2017

Energijska Kopel

Energijska kopel je enostavna in učinkovita terapija, v kateri sam aktivno ves čas sodeluješ. Izkušnje so zato intenzivne in vsak posameznik jih doživlja osebno.

Poteka v manjših skupinah do 6 oseb, intuitivno dolgo, običajno ne več kot dve uri. Pridi kar se da spočit in si za ure po terapiji ne organiziraj nikakršnih aktivnosti. Večer po terapiji preživi čim bolj mirno. Za udeležbo ne potrebuješ nikakršnega predznanja ali izkušenj.

Ker je število udeležencev kopeli omejeno, te v primeru udeležbe prosim za potrditev prihoda v spodnjem obrazcu. Lahko pa pošlješ SMS ali WhatsApp sporočilo z vsebino KOPEL 19.10.2019 in TVOJE IME na 041 / 445-015.

Kot je navada, se srečamo v Logatcu (lokacija).

Se veselim srečanja.

Cena terapije je 40€

Za posameznike v finančni stiski je cena po dogovoru. Če kopel ne izpolni tvojih pričakovanj ali pa vsaj ne v celoti, lahko plačaš manj in vedno toliko kolikor se ti zdi najbolj pošteno.

Prijava na dogodek ni več možna.
Energijska kopel poteka v manjših skupinah do 6 oseb. Intuitivno dolgo, običajno ne več kot dve uri.

Želim še več informacij.

– – – še več vsebin na zavedanje.si – – –
Meditacija z Matjažem

Meditacija z Matjažem

Obred s kambojem

Obred s kambojem

QHHT - kvantna hipnoza

QHHT – kvantna hipnoza

Oddaj komentar

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja