Energijska kopel, 31.05.2016


31.05.2016

Energijska kopel

 

Vabim te na Energijsko kopel, ki bo v torek, 31.05.2016 ob 20.00 uri.

Pridi vsaj 5 minut prej, tako boš imel dovolj časa, se udobno namestiš. Bodi kar se da naspan, sproščen in otroško odprt za sprejemanje novih doživetij. Obleci si udobna, svetla oblačila, s seboj prinesi vodo, lahko pa tudi kako pisalo in list papirja, če boš želel svoje vtise zabeležiti.

Energijska kopel je enostavna in učinkovita terapija, v kateri sam aktivno ves čas sodeluješ. Izkušnje so zato intenzivne in vsak posameznik jih doživlja osebno. Poteka v manjših skupinah do 6 oseb, intuitivno dolgo, običajno ne več kot dve uri. Pridi kar se da spočit in si za ure po terapiji ne organiziraj nikakršnih aktivnosti. Večer po terapiji preživi čim bolj mirno. Za udeležbo ne potrebuješ nikakršnega predznanja ali izkušenj.

Ker je število udeležencev kopeli omejeno, te v primeru udeležbe prosim za potrditev prihoda v spodnjem obrazcu ali pa pošlji SMS z vsebino KOPEL 31.05.2016 in TVOJE IME na 041 / 445-015.

Kot je navada, se srečamo v Logatcu (lokacija).

Se veselim srečanja.

 

Cena terapije je 40€
Za posameznike v finančni stiski je cena po dogovoru. Če kopel ne izpolni tvojih pričakovanj ali pa vsaj ne v celoti, lahko plačaš manj in vedno toliko kolikor se ti zdi najbolj pošteno.

 

Prijava na dogodek ni več možna.
Energijska kopel poteka v manjših skupinah do 6 oseb. Intuitivno dolgo, običajno ne več kot dve uri.

Želim še več informacij.

 

 

– – – še več vsebin na zavedanje.si – – –
Energijska kopel

Energijska kopel

Pot domov

Pot domov

Zvočna popotovanja

Zvočna popotovanja

 

 

Oddaj komentar

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja