Stara cesta 2, Vrhnika
041 / 445-015
Phyllomedusa bicolor

Kambo

Razstrupi telo in um

KAMBO je mojster alkimije

Očisti strupene snovi in negativne energije iz telesa in uma. Odstrani umske blokade.

Je eden najmočnejših in najučinkovitejših naravnih antibiotikov in anestetikov na svetu. Izjemno krepi  imunski sistem, detoksicira jetra in črevesje, izboljšuje duševno stanje in raztaplja čustvene blokade.

Kambo, imenovan tudi Sapo, izločajo žabe Phillimedusa bicolor.  Kot starodavno tradicionalno medicino  ga že  več kot  2000 let uporabljajo  v Amazoniji  za  čiščenje telesa, uma in duha.  Tradicionalno  ga uporabljajo amazonski lovci, da si okrepijo svoje čute in fizično vzdržljivost. Trdijo tudi, da “cepivo s kambojem” prinese srečo, povečuje psihično in fizično vzdržljivost, odpravlja fizične bolezni telesa in celo povečuje privlačnost. Kambo uporabljajo tudi za zdravljenje telesa pred številnimi boleznimi –  od malarije do ugriza kač.

uporaba

Za kaj se uporablja?

Kambo uporabljamo za odpravo ali ublažitev različnih fizičnih in psihičnih težav.

Lajša težave pri naštetih fizičnih in psihičnih boleznih:

različne alergije, Alzheimerjeva bolezen, amiotopična lateralna skleroza (ALS), anksiozna stanja, pomanjkanje volje, visok krvni tlak, borelioza, izgorelost, kronična bolečina, sindrom kronične utrujenosti, depresivno razpoloženje, diabetes, gastritis, kožne in očesne bolezni, hašimoto, hepatitis, migrena, multipla skleroza, različne odvisnosti …

Kako kambo vpliva na fizično telo?

Spodbuja imunski sistem k tvorbi protiteles, povečuje tvorbo trombocitov (krvnih ploščic) in eritrocitov (rdečih krvnih celic), povzroča globinsko čiščenje črevesja in olajša prebavo, znižuje krvni tlak, povečuje čutno zaznavanje, izboljšuje odpornost in povečuje fizično moč, izboljšuje sposobnost preživetja stresnih situacij, izkazuje analgetične učinke pri ljudeh z ledvičnimi kolikami in rakom …

Kako kambo očisti um?

Kambo je mojster alkimije, ki odstranjuje umske blokade in prevare. Pomaga nam razumeti potlačene občutke: obudi, kar smo v sebi zatrli in uspeli pozabiti. Ko odstranimo nepredelane občutke iz preteklosti, odkrijemo plasti našega avtentičnega jaza. Kambo čisti pot naprej, vzpodbuja globlje razumevanje sebe in vsega okoli nas. Bolj ko postajamo jasni, lažje resoniramo v sebi in zaznavamo to, kar je. V tem stanju zavedanja sta sreča in veselje nenehno prisotna, ker sta naše naravno stanje; to, kar v resnici smo.

Kako poteka obred s kambojem?

Obred je intenzivna izkušnja, ki potrebuje močno telo. Prosim, pred prijavo preveri svoje zdravstveno stanje.

Kako se pripravim na obred?

Na začetku obreda je potrebno popiti 1l vode v 30 minutah. Nato na izbranem mestu na tvojem telesu s posebnim lesom zažgem povrhnjico kože (rama, roka, noga), ter na nastalo rano nanesem kambo, ki prične takoj delovati. V procesu lahko pride do potenja, bruhanja, izločanja blata ter mrzličnega tresenja.

Kako dolgo traja obred?

Obred traja od 20 do 40 minut, nato eno do dve uri počivaš. Sledi lahek prigrizek s svežim sadjem. Pred obredom porabimo kako uro za uvodne informacije, krajšo meditacijo in pitje vode.

Kaj se dogaja med obredom?

V prvi fazi srčni utrip močno naraste, telo se hitro segreje in se prične znojiti. Nato nastopi druga faza, možen je mrzel pot in hlad. Sledi umiritev; telo prehaja nazaj v običajno stanje.

Kaj se dogaja po obredu?

Tvoje rane oskrbim s kapljicami Dragons Blood (Sangre de Drago), ki pomagajo zdraviti rane in preprečujejo brazgotine. Ko se premaz posuši, popolnoma zapre rano. Brazgotine sčasoma zbledijo (6-12 mesecev), do takrat pa je koža na predelu rane svetlejša (brez pigmenta).

Kaj so kambo pikice?

V obredu prejmeš “kambo pikice”, največ 4. Število je odvisno od starosti, velikosti telesa, psihičnih blokad, kontrole. Amazonski šamani pravijo, da je limit kamboja nekje med 100 in 120 “pikicami” v enem letu. Količina pikic ter izločanje z bruhanjem nista merilo o jakosti in uspešnosti obreda. Velikokrat je že ena sama “pikica” dovolj.
dogodki

Kdaj potekajo obredi s kambojem?

Pred prijavo za obred s kambojem najprej preveri, če je tvoje zdravstveno stanje ustrezno. Če nisi prepričan-a, me lahko pokličeš ali mi pišeš. Udeležba brez prijave ni mogoča.

mnenja
Kaj pravijo tisti, ki so že izkusili obred s kambojem v Zavedanju?

ponavljanje obreda

Kaj so Trije obredi v eni luni?

Avtohtona plemena Amazonije pravijo: »Če opraviš tri obrede s kambojem v eni luni (v 27. dnevih), si 'cepljen-a/zaščiten-a' za vse življenje.« Po treh obredih lahko ponoviš obred na vsakih 12 mesecev. Pa še to le v primeru, če si bil-a v tem času izpostavljen-a novim težavam.

kambo in osebna rast

Ali kambo vpliva tudi na osebno rast?

Kambo se uporablja tudi za dvig zavesti. Vsak obred s kambojem ti odpre razširjeno stanje bivanja, v katerem poglobljeno zaznavaš sebe. Utiša tvoj um, odpravi paneme (utrujenost in izčrpanost), sooči te s strahovi in ti jih pomaga premagati – tudi strah pred smrtjo. Med obredom in po njem zaznaš olajšanje ob odpravi blokad, ničnost strahu, razširjeno stanje zavesti ter globok mir.
Kako lahko izvem več o obredu ali se nanj prijavim?

Želim več informacij / Želim se prijaviti na obred s KAMBOJEM.

Vpiši svoje podatke v obrazec in ga pošlji. Odgovorim ti v najkrajšem možnem času.

cene
Kolikšen je prispevek za obred s KAMBOJEM?
  • Skupinski obred 95 €
  • Individualni obred 160 €
Kakšna je cena za Tri obrede v eni luni?
  • Prvi skupinski obred 95 €
  • Drugi skupinski obred 95 €
  • Tretji skupinski obred 45 €

cene vsebujejo 22% DDV