Kdo sva


Matjaž
  • 041 / 445 015 100%
  • matjaz@zavedanje.si 100%

Matjaž

Rad imam izzive, hitrost, učinkovitost. Sem natančen in vztrajen (večkrat tudi v obojem pretiravam). Odkar pomnim, moram vse narediti sam, kar pogosto ni lahko, a izkušnje so bogate. Verjetno bi bilo lažje, ko bi se preprosto naučil neke tehnike (kar sem počel na začetku svoje duhovne poti). Vendar bi to bila samo še ena izmed tehnik. Veliko ljudi izvaja veliko različnih tehnik (nekateri tudi zelo dobro), a njihovo početje je le izvajanje metode, ki ni njihova, ampak je izposojena.

Že dolgo govorim, da je izkušnja tista, ki je samo tvoja in to še vedno trdim. In SPOZNANJE, ki ga dobiš ob izkušnji, je tisto pravo. Takšno spoznanje te lahko premakne! Jaz le pomagam, da spoznaš, kar že nosiš v sebi, a tega velikokrat ne vidiš.

Razlogov, da tega ne vidiš, je veliko, a zame niso ovira. Vem tudi, da nikomur ne morem pomagati, če si tega sam ne želi. To ne pomeni, da nisem dovolj dober. Vsak ima svobodno voljo in namesto drugega ne morem piti vode, ker bo drugi, kljub temu žejen. Vsakič se mi razkrije tudi namen posameznikovega početja in tega – ali je moje posredovanje primerno ali ne – in temu brezpogojno zaupam in sledim.

In ko že govorim o tehnikah, metodah in skrivanju za njimi in njihovimi mojstri, me je prav iskanje moje lastne identitete (Nina bi rekla, da sem definiran), pripeljalo do tega, da VEM, KAJ POČNEM IN ZAKAJ TO POČNEM.

JAZ SEM in to je – verjeli ali ne – DOVOLJ.

Ob tem spoznanju je vse tako preprosto.

Metode, tehnike, načini pomoči, ki jih nudim ljudem, ki me potrebujejo, so zgolj pripomočki, kot je čopič umetnikov pripomoček izražanja. Pripomoček pa ni tisti, ki odpravi težavo, je zgolj pripomoček. Ko enkrat VEŠ, potem to narediš, in ker fizično bivamo v zelo nizkih ferkvencah, velikokrat potrebujemo pripomočke, da stvari premaknemo tudi na fizičnem nivoju.

Verjetno me najbolj od vseh fizičnih zaznav fascinirata ravno hitrost ter optimizacija procesov. V vseh možnih oblikah. Zato obožujem vožnjo z motorji, veliko sem smučal, vadil, se pripravljal na življenjsko obdobje, kjer sem sedaj. Živali so vedno del mojega bivanja. Vse izkušnje, ki sem jih nabiral od malih nog, (če se osredotočimo samo na trenutno življenje) in ki jih še vedno nabiram, mi zelo koristijo. V mladosti sem veliko bral. Začel sem s Platonom v najstniških letih, nadaljeval s Konfucijem ter filozofijo. Tam sem dobil veliko spoznanj o napačnih spoznanjih človeštva. Že od nekdaj govorim, da vse že je in da je vse ravno drugače, kot si mi to predstavljamo. Odkar pomnim, sem imel izzive v življenju, ki so bili vedno v dveh različnih smereh; npr. meditiranje in poglabljanje v nič; na drugi strani pa popolno vpetost v materialno življenje. Študiral sem računalništvo in se skupaj z mamo podal v samozaposlitev že pri 19. letih (ja 27 let je že od tega). Življenje me je peljalo čez veliko izzivov, in sedaj sem tu, nič več na dveh stolih, nič več v dveh vlogah – sedaj SEM.

Tudi tokrat sem tu, da pomagam vsem, ki potrebujejo pomoč, in si jo tudi želijo. Oblike pomoči, ki jih nudim, so različne in vem, da sam ne morem prevzeti odgovornosti za druge, zato vsakemu posebej podrobno in natančno razložim in pokažem, kaj vem, kaj vidim in katera pot je zanj prava. Če gre po njej ali ne, ni več v moji domeni. Nič ne skrivam, ker vem, kaj delam.

Ko SI vse, kar obstaja v večnosti, potem ti ostane samo še širjenje zavedanja. In bolj ko sem, več ko si dovolim, bolj ko zaupam občutkom, bolj ko se predajam vsemu v vsem; bolj sem presenečen, kaj vse je lahko vsakdo izmed nas. In konca ni. V vsakem trenutku sem lahko vse in še več.

Tu smo, da se spoznavamo ter širimo svoje in kolektivno zavedanje v fizični in nefizični obliki. Hvaležen sem življenju, ki me je (velikokrat na zelo trd in neusmiljen način – samo tako sem lahko spoznal) pripeljalo do tukaj in zdaj.

Hvaležen za Nino in hčerki, brez katerih bi bilo vse popolnoma drugače.

Živeti v zavedanju je živeti v večnosti.

Nina
  • 051 / 410 445 100%
  • nina@zavedanje.si 100%

Nina

Uživam v meditaciji, ki mi odpira vedno nove prostore in razsežnosti lastnega bivanja. Uživam v lahkotnosti, umirjenosti in tudi divjem plesu. Rada raziskujem notranjost sebe in drugih.

Sem mama. Imam dve hčeri in prav onidve sta v meni še dodatno prebudili motivacijo za raziskovanje same sebe, karmičnih nalog, povezav in v meni prebudili željo po še. Obkrožena sem s psi in z mački. Rada imam živali. Zato jih ne jem.

Rada imam drugačnost, enakopravnost, iskrenost, poštenost, preprostost in odprtost. Rada opazujem naravo in poslušam glasbo. Rada dobro jem. Dovolim si kaditi, popiti kozarec rdečega vina, rada sem v družbi.

Obožujem čas, ko sem lahko sama s sabo. V sebi in drugih vidim dobro, iščem potenciale, ki jih nosi vsak izmed nas. Iščem najbolje v vsem.

Hvaležna življenju za vse izkušnje, ki mi jih je prineslo. Brez njih ne bi bila jaz. Hvaležna življenju za padce, rane in bolečine. Hvaležna za dobre ljudi, ki so ob meni, za streho nad glavo, za zmožnost hoje, plesa, premikanja rok, za vid in sluh. Hvaležna, da sva z Matjažem lahko (ponovno) skupaj. Kljub temu, da nisva sorodni duši, sva izjemna energijska partnerja, z neverjetno močjo kreiranja. Skupne manifestacije so presežki, ki bi jih tudi v naslednjih življenjih rada ustvarjala z njim.