Kvantna hipnoza QHHT – kako poteka


Kako poteka kvantna hipnoza QHHT

QHHT je IZKUŠNJA, ki ti spremeni življenje!

 

 

Priprava na kvantno hipnozo QHHT

Priprava na terapijo se prične z določitvijo termina. Mnogi pravijo, da se jim je življenje od tega trenutka dalje pričelo sukati v nepričakovane smeri. Izvorna energija, višji jaz, angeli varuhi ali preprosto Energije, nam pomagajo odpreti se in sprejeti.

Pred terapijo je pomembno, da vsak v sebi poišče vprašanja, ki bi jih želel izpostaviti. Vprašanja, na katera bi želel dobiti odgovore.

 

Pred terapijo si pripravi dva seznama

Prvi seznam naj vsebuje seznam zdravstvenih težav. V seznam uvrstiš prav vse težave, s katerim si se ali pa se še soočaš. Gre za težave v smislu fizičnega telesa (migrena, čir, rak, slabosti, nezmožnost zanositve, multipla skleroza ipd.) in čustvenega telesa (strah pred letenjem, strah pred ognjem, depresija, stres ipd.).

Drugi seznam naj vsebuje seznam najbolj pomembnih vprašanj, ki bi jih želel izpostaviti Energijam v pomoč. Ko boš ustvarjal seznam, ti bo povsem jasno, da se vprašanja prepletajo in da odgovor na bistveno vprašanje odgovori tudi na nekaj deset drugih. V veliko pomoč ti bo retrospektiva življenja. Prični z rojstvom in se počasi pomikaj v ta trenutek. Potovanje je intenzivno doživetje, ki izlušči pleve od zrnja. Vprašanja zastavljaj intuitivno. Lahko so tudi povsem materialna, konkretna ali celo banalna. Vprašanja naj se vežejo nate. Želja po pomoči drugim je plemenita in lepo je skrbeti za druge, pa vendar gre tokrat zate.

Pomembno je, da si za pripravo obeh seznamov vzameš dovolj časa. Bodi sam s seboj, v miru, tišini, meditaciji, če je možno.

 

 

Potek terapije

Intervju

Na začetku terapije se z retrospektivo svojega življenja predstaviš Energijam. To storiš z opisom pomembnih dogodkov, oseb, problemov, prepričanj, pogledov na svet in svoje življenje. Pomembno je, da izpostaviš namen prihoda na terapijo zelo jasno. V pogovoru prelistava seznama in se spoznava.

 

Hipnoza

Je ključni del terapije. S tehniko Dolores Cannon te popeljem v somnambulistično stanje zavesti (hipnoza). Stanje zavesti ti je poznano in povsem domače. Gre za podobno stanje kot v trenutku, ko iz budnosti padeš v spanje.

S tehniko regresije raziščeva preteklo (lahko tudi sedanje, redko pa tudi prihodnje) življenje, ki so ti ga Energije namenile izkusiti. Izkušnja ti ponudi jasen uvid v vzrok za nastanek največjih težav, s katerimi se soočaš v sedanjem življenju in izkušnjo lastne neminljivosti.

 

Zdravljenje

Ko zapustiva preteklo življenje, povabim Izvorno energijo, naj opravi zdravljenje in poda odgovore na vsa tvoja vprašanja.

 

Zaključek

Prebujanje iz somnambulističnega stanja zavesti. Ozemljitev. Kozarec vode. Vtisi.
Vsak prejme zvočni zapis terapije.

 

 

Po terapiji

Dan, ko imaš QHHT, naj bo nekaj posebnega

Tistega dne ne imej posebnih obveznosti, naj bo tudi preostali čas dneva primerno umirjen. Ne priporočam vožnje z avtomobilom daljše od ene ure, delovnih obveznosti, nakupov ali drugih stresnih zadolžitev. Lahko si še isti dan privoščiš poslušanje zvočnega zapisa svoje terapije.

 

Terapija po terapiji

Čas ne obstaja. Je merska enota, ki jo je ustvaril človek in zato lahko ob vsakem ponovnem poslušanju posnetka terapije doživiš enake energijske pretoke kot v terapiji sami. Prav tako se ponovno odvija tudi proces zdravljenja. Izvorna energija zdravi naše fizično telo kot tudi ostala energijska telesa. Lahko se zgodi celo, da Izvorna Energija predlaga nadaljevanje zdravljenja ponoči, med spanjem, če je to potrebno.

Stvari si nalagamo v plasteh in tako se tudi lupijo. V terapiji vedno prejmemo tisto, kar v tistem konkretnem trenutku na svoji življenjski preizkušnji najbolj potrebujemo in razumemo.

Poslušanje posnetka je priporočljivo predvsem v tistih fazah našega življenja, ko se težave zgostijo, kadar se nam zdi, da se poti zožijo, se počutimo osamljene in ničvredne.

 

Rezultati terapije

S pomočjo QHHT je možno doseči popolno ozdravitev vseh bolezni. Ozdravitev je v večini primerov takojšnja. Izkušnja in prisotnost Izvorne energije ti ponudi doživljanje univerzalne ljubezni, ki zdravi telo, odpravlja blokade in ustvari lahkotnejše bivanje.