Meditacija z Matjažem, 14.02.2017


14.02.2017

Meditacija z Matjažem

S hangom sem začel spoznavati glasbo globje in širše. Zanima me zvok, vibracija, kompozicija. Povezujem se s prostori, ki jih opremim z zvokom in glasbo. Glasba intenzivira občutja in nas naravno popelje v bolj fine vibracije in čutenja. Meditacija in glasba nista ločeni, sobivata in ker vidim nešteto možnosti in poti, vem, da bo vsaka meditacija unikatna in vedno prilagojena potrebi posameznikov.

Zato bom začel enkrat tedensko izvajati brezplačne meditacije s hangom (in drugimi mašinami) kot pomoč posameznikom, ki si želijo intenzivnega prebujanja in širjenja zavedanja.

Vabim te na prenovljeno meditacijo z Matjažem, ki bo v torek, 14.02.2017 ob 20.00.

Kot po navadi pridi vsaj 5 minut prej, tako boš imel dovolj časa, da se udobno namestiš. Bodi odprt in pripravljen na sprejemanje! S seboj prinesi tudi kakšno blazino ter pokrivalo, ker se prav lahko zgodi, da bomo meditacijo izvajali leže.

Nekoga iz skupine bomo izdatno energijsko podprli in mu s tem pomagali na njegovi življenjski preizkušnji. Če to želiš biti ti, se javi.

Z zavedanjem spreminjamo sebe in svet. Če želimo živeti drugačno življenje, potem moramo sami postati sprememba, ki jo želimo živeti. Dovolimo si razvijati se nazaj v sebe. Pot v sebe, je pot k Resnici.

Srečamo se v Logatcu (lokacija) in se potapljamo v energije predvidoma do 21.00. Potem pa še kako rečemo in si izmenjamo izkušnje.

Ker so Energije tukaj, z nami, zdaj in nam vedno na razpolago takoj, tudi plačila za meditacijo ni, je pa dobrodošel vsakršen prispevek, če je to v tvoji moči.

Se vidimo! 🙂

 

– – – še več vsebin iz Zavedanja – – –
Zvočno popotovanje

Zvočno popotovanje

Energijska kopel

Energijska kopel

Pot domov

Pot domov

 

 

Oddaj komentar

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja