Meditacija z Matjažem, 22.02.2017


22.02.2017

Meditacija z Matjažem

Z zvokom širim energijske prostore v fizično realnost. S pomočjo zvoka prenesem čutenje širše realnosti v tukaj in zdaj.  Zvok biva v vsem in zato tudi v fizičnem. Z njim ustvarjam most. Povezujem metafizično s fizičnim, in izkušnje so presenetljivo otipljive.

Enkrat tedensko izvajam brezplačne meditacije s hangom (in drugimi mašinami) kot pomoč posameznikom, ki si želijo intenzivnega prebujanja in širjenja zavedanja.

Vabim te na prenovljeno meditacijo z Matjažem, ki bo v sredo, 22.02.2017 ob 20.00.


Kot po navadi pridi vsaj 5 minut prej, tako boš imel dovolj časa, da se udobno namestiš. Bodi odprt in pripravljen na sprejemanje! S seboj prinesi tudi kakšno blazino ter pokrivalo, ker se prav lahko zgodi, da bomo meditacijo izvajali leže.

Nekoga iz skupine bomo izdatno energijsko podprli in mu s tem pomagali na njegovi življenjski preizkušnji. Če to želiš biti ti, se javi.

Z zavedanjem spreminjamo sebe in svet. Če želimo živeti drugačno življenje, potem moramo sami postati sprememba, ki jo želimo živeti. Dovolimo si razvijati se nazaj v sebe. Pot v sebe, je pot k Resnici.

Srečamo se v Logatcu (lokacija) in se potapljamo v energije predvidoma do 21.00. Potem pa še kako rečemo in si izmenjamo izkušnje.

Ker so Energije tukaj, z nami, zdaj in nam vedno na razpolago takoj, tudi plačila za meditacijo ni, je pa dobrodošel vsakršen prispevek, če je to v tvoji moči.

Se vidimo! 🙂

 

– – – še več vsebin iz Zavedanja – – –
Zvočno popotovanje

Zvočno popotovanje

Energijska kopel

Energijska kopel

Pot domov

Pot domov

 

 

Oddaj komentar

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja