Pot domov


Pot domov

& transformacija s 528 Hz

 

 

Živimo v prepričanju, da so vloge tiste, ki nas oblikujejo in definirajo. Sem oče, stric, sestrična, pravnik, državljan, zdravnica, šef, hči, … Vloge, ki nam jih družba vsili imajo svoja pravila. Če živimo življenje v nezavedanju, potem jim slepo sledimo. Ubogljivost je naša reakcija na strah. Strah je doma v umu. In ker dovolimo umu, da je ves čas aktiven, ves čas deluje tudi strah. Razumevanje širše realnosti in dojemanje lastnega bivanja je edina pot k zavedanju.

 

V terapiji se lotim iz končne postaje navzdol. Iz samorealizacije posameznika nazaj dol. Spoznanje, da v resnici nimaš imena in si le energija, ki se ves čas giblje, raziskuje in igra, transformira tvoje življenje tukaj in zdaj. Ko razumemo širšo realnost, spoznamo tudi sebe. Spoznavanje samega sebe je pot zavedanja. Če dovoliš, da se razumevanje samega sebe zgodi, potem ugotoviš, da si Vse. Čista energija. To spoznanje je končna postaja. V tem trenutku opustimo vse znanje, mnenja in prepričanja in odpustimo drugim. Od tu naprej je vse samo bivanje. Iz te perspektive razumemo okolico in ljudi, ki nas obkrožajo povsem drugače. Vsi smo na poti okušanja življenja na Zemlji. Vsi smo drugačni, pa vendar vsi enaki in del Vsega.

 

PotDomov

Vse stvari imajo frekvenco in vibracijo. Tudi vesolje, minerali, voda, energijski centri telesa, organi in seveda tudi naše misli. Frekvenco 528 Hz uporabljam kot orodje, ki mehansko transformira tvoje celice in tako tudi fizično spreminja tvoje telo. Če si dovoliš začutiti širšo realnost, potem se zgodi tudi transformacija življenja tukaj in zdaj.

 

 

Potovanje domov je meditativna pustolovščina v prostor bivanja našega višjega jaza (duše). Zlitje fizičnega telesa s svojim višjim jazom manifestira širše zaznavanje našega bivanja in delovanja v tukajšnjem življenju. Kozmično zavedanje samega sebe vsakdo doživlja unikatno, a vendar v jeziku, ki ga vedno razume. Bolj kot za zmožnost besednega opisa, gre v združitvi za zaznavanje kozmičnih kvalitet, ki jih najbližje razumevanju lahko pripeljemo z definicijami besed harmonija, kozmična ljubezen, zlitje, ples, sodelovanje, igrivost, čistost, vibracija, zvok, …

Religije učijo poti iskanja vira, meditacija pa odpira poti do sebe. Le totalna realizacija samega sebe nas lahko pripelje k viru.  Združitev z virom je najfinejša kvaliteta h kateri potujemo.

Terapija je lahko začetek ali pa nadaljevanje tvoje lastne poti k zavedanju.
 

Kontakt: Nina
Cena potovanja z odtisom je 90€
Za posameznike v finančni stiski pa po dogovoru. Če meditativna pustolovščina ne izpolni tvojih pričakovanj ali pa vsaj ne v celoti, lahko plačaš manj in vedno toliko, kolikor se ti zdi najbolj pošteno.

Potovanje traja približno tri ure.

Dan potovanja naj bo dela in obveznosti čim bolj prost. Pred terapijo priporočam udeležbo na brezplačni delavnici Poti k zavedanju.

    Ime in priimek*

    e-poštni naslov*

    Zanima me