Poti k zavedanju


Poti k zavedanju

enodnevna delavnica o transformaciji življenja

 

delvnica poti v zavedanje osebna rastInteraktivna enodnevna delavnica bo tvoje življenje postavila v luč širše realnosti. Vse je energija. Vsaka stvar ima svojo lastno frekvenco in vibracijo. Tudi misel je energija. Raziskovali bomo učinke različnih misli na svoje telo in spoznali učinke pozitivnih afirmacij. Ugotovili bomo tudi, zakaj te vedno ne delujejo. Skozi spremenjeno perspektivo širše realnosti bomo opazovali lastna življenja in smiselnost lastnega odzivanja na življenjske situacije ter izkušnje.

Raziskovali bomo strah; od kje izvira in kako vpliva na naše misli, kako kreira naša mnenja, prepričanja in pričakovanja. Soočenje s posameznimi strahovi privede do nenavezanosti na prepričanja in pričakovanja. Ta proces transformacije aplikativno prenesemo na lastne strahove in tako ustvarjamo ugodne pogoje za ustvarjanje sprememb. Beseda sprememba ima za večino ljudi negativen prizvok. V nas pričara nelagodje;  občutek da bomo morali izpustiti nekaj, kar imamo pravzaprav radi. (Od)ločitve so vedno težke, ker se vedno od nečesa poslavljamo.  Spremembe, ki jih vnesemo v naše življenje, pa so lahko tudi naravne, brez prisile odločanja in ustvarjanja dualnosti. Če želimo spremeniti svoje telo, moramo začeti uvajati spremembe v svoje življenje ( spremeniti  prehrano, povečati telesno aktivnost). (Od)ločitev običajno kar naprej prestavljamo v prihodnost. Ko  si dovolimo sprejeti širšo realnost, se lahko preobrazba telesa zgodi kot stranski produkt lastne dušne evolucije. Transformacija je vedno naravna, spontana in v harmoniji  z našim neinkarniranim delom (višjim jazom, dušo).

V prvem delu delavnice bomo analizirali, v drugem opazovali in v tretjem delu transformirali omejitvena prepričanja s frekvenco 528Hz.

Maslow postavlja na vrh piramide samoaktualizacijo,  kot najfinejšo človekovo potrebo. Ker je vsako naše življenje evolucija, naravno stremimo k finejšim oblikam zadovoljevanja potreb. V končnem seveda računamo z lastno samouresničitvijo.

Samoaktualizacija je vedno duhovna izkušnja, zato iščemo mistična znanja in hrepenimo po duhovnih izkušnjah, ki bi v naš vsakdan prinesla več smeha, otroške radovednosti in igrivosti, več kreativnosti in sproščenosti.

Morda utegne delavnica Poti k zavedanju celo izpolniti tvoja pričakovanja. 🙂

 

Kaj potrebujem?

Za udeležbo ne potrebuješ nikakršnega predznanja. Potrebuješ le željo po osvoboditvi iz spon življenja.

 

S seboj prineseš:

 • mehko blazino, vzglavnik in odejo
 • bidon za vodo
 • vegetarijanski prigrizek (sadje, oreščki), s seboj lahko prineseš tudi najljubši čaj
 • zvezek in pisalo

Ker je število oseb omejeno, je za udeležbo delavnice potrebna predhodna prijava.

 

Kontakt: Nina
Cena: delavnica je brezplačna, vedno pa so dobrodošli prostovoljni prispevki za prostor

 

trenutno ni nobenega dogodka

  Ime in Priimek

  Telefon

  e-poštni naslov

  Datum delavnice

  Sporočilo

   Ime in priimek*

   e-poštni naslov*

   Zanima me