Pripomočki


Sananga je močna zdravilna tekočina oziroma sok, ki si jo z jasno izraženim namenom, zjutraj ali zvečer kapnemo po eno kapljico v vsako oko. Lahko jo uporabljamo tudi pred meditacijo ali obredom. Deluje na fizičnem in energijskem nivoju. Prihaja iz avtohtonega plemena, Katukina. Življenje postane lahkotno, izpolnjeno, kreativno. Sami sebi postanemo izziv in ne več ovira na poti samospoznavanja …

prikaži več

Rapé (hape, hapi, rapay) je mešanica fino mletih pepelov iz lubja različnih dreves ter posušenih listov in zelišč iz Amazonije v Južni Ameriki. Po šamanskem izročilu se rapé uporablja že več tisoč let. Je zelo učinkovito sredstvo, ki povečuje prisotnosti energij v fizičnem telesu. Umirja um, odstranjuje neželene energije in nas osvobaja lastnih mentalnih navlak.

prikaži več

Zvok te poveže s prostorom, v katerega te želim pripeljati – v prostor, kjer se dogaja transformacija na fizičnem in mentalnem nivoju zavedanja.

prikaži več

Edinstveni zvoki, ki jih pričara glasbilo Hang, te ponesejo v globoko meditativno stanje in se te dotaknejo na prav poseben način.

prikaži več