Stara cesta 2, Vrhnika
041 / 445-015

Cepljenje s kambojem

Življenje nam vedno ponudi tisto kar potrebujemo. In samo mi smo tisti, ki to sprejmemo ali spustimo mimo. Meni je ponudilo srečanje s Kambojem! Po eni strani sem čutila veselje, da ga bom spoznala, po drugi strah, kaj mi bo prinesel.

Prvi obred je bila izkušnja, ki je ne pozabiš nikoli. Povezava s Kambojem, obred pred sprejemom, sam sprejem in obred po Kamboju je bil zelo oseben, občutek hvaležnosti pa neizmeren.

Ko po prvem obredu misliš, da vse veš!
Iskreno?… Ne, ne veš. Vsak obred in vsako srečanje z NJIM prinese nekaj povsem drugačnega. Če prvem obredu kljub temu, da se je dogajalo marsikaj, še ni bilo občutiti neke nadzemeljske energije, se je v drugo to definitivno spremenilo. Dva dni po obredu sem začutila neustavljivo energijo v sebi.

Z veseljem sem prišla še na tretje srečanje! Ja, tudi to je prineslo ogromno novega! Zadnji predvsem na mentalnem področju! Neverjetni občutki svobode in lahkotnosti, občutek vibracij, občutek toplote, ki me je prevzela, občutek blaženost in božanstva!

Neustavljiv vir energije, budnosti, sprejemanja same sebe, uživanja v trenutkih in življenju… vse to mi je prinesel Kambo! Samega postopka srečanja se ne da opisati, lahko ga samo doživiš!

Po “cepljenju” s Kambojem lahko napišem samo hvala Matjažu in Nini, da sta me s popolno podporo vodila skozi proces. Neizmerno hvaležna KAMBOJU, da mi je dovolil srečanja z njim. Predvsem pa hvaležna sami sebi, da sem si dovolila stopiti iz cone udobja! Za ceno ŽIVLJENJA in ne životarjenja!

Kambo, žabica moja, RADA TE IMAM ?