Stara cesta 2, Vrhnika
041 / 445-015

Terapije

v Zavedanju so plod izkušenj in dela, ki ga opravljam že več kot 17 let

Zdravje, mentalna stabilnost ter zavestno bivanje onstran iluzije uma

Zdravje, mentalna stabilnost ter zavestno bivanje onstran iluzije uma

so posledica tvojega notranjega stanja bivanja.

Vzrokov za težave je vsaj toliko, kot je ljudi. Skupne korenine težav obstajajo, vendar je resnični vzrok unikaten za vsako bitje na Zemlji. Če želimo težave odpraviti, potrebujemo celostni pristop in več nivojski vpogled v iluzije, za katere smo se pripravljeni boriti. Ta boj pa onemogoča transformacijo.

Bolezensko stanje se ponovi, če v procesu zdravljenja ni ozaveščen in transformiran vzrok za nastanek težav.

Terapija v Zavedanju ni metoda, ki sem se je naučil; je plod 17-letnih izkušenj in dela.
Je intuitivno srečanje zavesti, manifestirane v meni in v tebi, je pomoč na fizičnem, psihičnem in energijskem nivoju, je ozaveščanje in transformacija travm ter omejitev, je zavesten pogovor, je prebujanje iz iluzije uma.
Dolgoletne izkušnje v meditaciji, delo z medicino (orodja iz Amazonije) in različna učenja, ki jih pridobivam na svoji poti, so mi utrla pot do zaznavanja in bivanja v višjih nivojih zavedanja. V teh energijskih prostorih lahko vzpostavim stik z višjim jazom, vodniki in zavestjo.
V komunikaciji z energijskimi bitji (tvojim višjim jazom in vodniki) se mi razkrije zapis tvoje karmične naloge in tako zlahka prepoznam razlog za tvoje bolezensko stanje. Ne vmešavam se v posameznikovo karmično nalogo, zato naredim tisto, kar je prav. Na podlagi prejetega oblikujem tehniko in načrt zdravljenja.
nivoji delovanja

Učinke terapije zaznaš na fizičnem, psihičnem in zavestnem nivoju.

Kakšni so učinki terapije na fizičnem nivoju?

Na fizičnem nivoju ti lahko pomagam pri boleznih, poškodbah in okrevanju po operacijah, kemoterapijah ... Za izboljšanje fizičnega stanja telesa potrebuješ predhoden uvid v vzroke težav, ki ga pridobiš v terapiji. Tu uporabim tehnike energijskega zdravljenja, različne regresije, kvantno hipnozo QHHT in podobno.

Učinki terapije na psihičnem nivoju?

Veliko psihičnih težav izhaja iz otroštva, lahko pa tudi iz preteklih življenj, karme, odločitev, ki jih sprejemamo, lastnega odnosa do življenja ... V terapiji bova vse dejavnike, ki vplivajo na tvoje psihično stanje, vzela pod drobnogled, jih ozavestila ter transformirala njihov vpliv tako, da ti v življenju nudijo podporo. S takšnim odnosom življenje postane užitek in ne več breme.

Učinki terapije na zavestnem nivoju?

Vsako bitje je unikatno. Posameznikova kreacija se dogaja pod vplivom lastnega dojemanja ter umestitve samega sebe v okolje. V terapijah ozavestiš mehanizme kreiranja lastne realnosti, ki so velikokrat pogojeni in privzgojeni. Veliko pozornosti nameniva iluziji, ki zastira zavest. Po odpravi težav te v terapijah zavestnega življenja tudi naučim, kako lahko sam-a živiš bolj zavestno življenje.

V terapiji uvidiš širšo realnost tvoje težave, bolezni, ujetosti ...

V terapiji uvidiš širšo realnost svoje težave, bolezni, ujetosti ...

Izkušnje, ki jih prinese terapija, so običajno zelo intenzivne. Gre za proces povezovanja s samim seboj, z osebnimi vodniki in drugimi energijami višjih frekvenc ter zavestjo. V terapiji močno in intimno doživiš resničnega Sebe. Ponovno začutiš svoj pravi jaz. V prostoru zavesti, ki ga soustvariva v terapiji, izkusiš moč brezpogojne ljubezni ter zaupanja.

Komu pomagam?

pomoč v terapijah nudim

ODRASLIM
Pomoč odraslim poteka individualno, razen za odvisnike ter osebe, ki potrebujejo spremstvo. Ključno je spoznanje, da potrebuješ pomoč in se sam-a odločiš za terapijo.
OTROKOM in MLADOLETNIKOM
Pomoč otrokom in mladoletnikom poteka v spremstvu starša ali skrbnika, ki je tudi lahko deležen terapije, če je to potrebno za otroka.
ŽIVALIM
Živali so odprte za energijsko zdravljenje. Število terapij je odvisno od težav. Lahko je potrebnih več terapij (do 3 zaporedne). Veliko težav, kijih imajo živali, je tesno povezanih s težavami lastnika, zato bodi odprt-a tudi za možnost soudeležbe v terapiji.
Kaj pravijo tisti, ki so terapije v Zavedanju že izkusili?

pot do zdravja

Zaznava težave, blokade, bolezni ali občutka neskladnosti z lastnim življenjem je prvi, zelo pomembni korak na poti iz iluzije uma.

V terapiji te pripeljem do tega, da zaznaš širšo perspektivo svoje težave; da jo vidiš takšno, kot v resnici je; brez vpetosti, kar ti da priložnost, da spremeniš svoj odnos do življenja, ki ga kreiraš. Vsaka terapija je prilagojena tebi oziroma skupni energiji, če je izvedena skupinsko. Vedno pa poteka tako, kot je zate ali za skupino najbolj primerno.

Kako poteka energijsko zdravljenje?

V terapijah uporabljam različne metode in tehnike, ki jih prilagajam tvojim potrebam.

Na energijskem nivoju ti lahko pomagam pri energijskem zdravljenju, čiščenju in odstranjevanju neželenih energij, kot so entitete, uroki, energijske popkovine ter vezi. Lahko očistim in reaktiviram tvoje čakre, meridiane ali ti odmaknem blokado, da jo lahko izkusiš.

pripomočki

Za lažje in bolj učinkovito delo v terapijah uporabljam različne pripomočke:

Energijske tehnike in metode

Kadila

Parfume / dišave

integracija
INTEGRACIJA je izjemno pomemben del terapije. Vsako spoznanje nezavednega mehanizma je potrebno prenesti v  svoje življenje  –  samo tako lahko prenehaš napajati težave in pričneš živeti bolj zavestno življenje.
informacije / povpraševanje / prijava

Želim več informacij / Želim se prijaviti na terapijo

Vpiši svoje podatke v obrazec in ga pošlji. Odgovorim v najkrajšem možnem času.

cene
Prispevek za udeležbo terapije
 • Ceslostna pomoč odraslim 150 €

  cel dan - do 10 ur

 • Pomoč odraslim do 70 €

  do 4 ure

 • Pomoč otrokom in mladoletnikom 50 €
 • Pomoč živalim 40 €
Posamezne metode
 • Delo s čakrami 45 €
 • Čiščenje energij 55 €
 • Odstranjevanje energij 70 €

cene vsebujejo 22% DDV