Pomoč živalim


Pomoč živalim

terapija za živali

 

Pomoč živalim je celostna metoda, s katero učinkovito odpravljam probleme na vseh nivojih – fizičnem, mentalnem in energijskem.

zdravljenje živaliPo večletnih izkušnjah z različnimi zdravilnimi tehnikami in povezovanju z energijami, imam intuitiven dostop do vzroka problema, ki v živih bitjih povzroča energijsko neravnovesje, to pa posledično sčasoma vodi v bolezen.

Pomoč poteka individualno z lastnikom in živaljo. V večini primerov zadostujejo tri terapije, ki si sledijo dnevno in trajajo od 30 do 60 minut. V primeru večjih travm pa je potrebnih več terapij, ki lahko trajajo dlje, vključujejo pa tudi delo z ljudmi.

Po odpravi vzroka in energijskem zdravljenju energij, ki so prisotne med zdravljenjem, postane zdravje stranski produkt, bivanje pa mnogo lažje, prijetnejše in bolj svobodno. Vsako živo bitje je del neomejene energije.

 

Kontakt: Matjaž
Cena cikla 3-5 dnevnih terapij je 80€
Za posameznike v finančni stiski je cena po dogovoru. Če pomoč ne izpolni tvojih pričakovanj ali pa vsaj ne v celoti, lahko plačaš manj in vedno toliko, kolikor se ti zdi najbolj pošteno.

 

Pomoč poteka individualno z lastnikom in živaljo.

V večini primerov zadostujejo tri terapije, ki si sledijo dnevno in trajajo od 30 do 60 minut.

    Ime in priimek*

    e-poštni naslov*

    Zanima me