Stara cesta 2, Vrhnika
041 / 445-015

Osebna rast

Prebujanje iz iluzije uma

Osebna rast se dogaja v vsakem trenutku bivanja.

Vsak trenutek je priložnost za rast. Ko živim zavestno življenje, rastem, se razvijam in prebujam. Nihče me ne sili, vabi ali priganja. V meni je neizmerno hrepenenje po manifestaciji zavesti v življenje ..., tako sam vidim osebno rast.

Ni važno, če čutiš, da se nekaj v tebi prebuja, če se želiš prebuditi ali se že prebujaš, če ti je zavestno življenje nekaj novega ali pa ga že živiš …
Če iščeš nekaj več v življenju, če potrebuješ nov pogled na življenje, če se zavedaš iluzije uma, želiš v življenju spremembo, čutiš, da nekaj manjka ali pa potrebuješ nov korak v bolj zavestno življenje, je zdaj pravi čas, da se srečava.

individualno

Osebna rast je vedno osebna

Osebna rast ni osebna, če ne moreš samostojno rasti. Zato te, za razliko od terapij, v individualnih srečanjih osebne rasti tudi naučim rasti.

Individualna osebna rast ne sledi metodam in tehnikam. Je izkušanje in učenje različnih možnosti odzivanja, kreacije, sobivanja; je  preseganje umskega življenja in iluzij. Vsak obisk ti odpre nova obzorja; ko se premikaš iz glave v srce, zaznavaš svoje notranje bistvo.

Skupaj pogledava tvoje stanje, prednosti, kvalitete, težave … in nadaljujeva v smeri, ki je najbolj primerna  za tvojo osebno rast. Nobenih skrivnosti, vse kar zaznam, delim s teboj in te naučim, da lahko zaznaš tudi sam-a.

Primerna  je za vsakogar, ki si želi rasti, živeti bolj zavestno življenje, se osvoboditi iluzije uma in se prebuditi.

osebna rast

Zaznavanje realnosti

takšne kot je – brez umske interpretacije, ti pomaga ozavestiti mehanizme bivanja.

Energijske tehnike

Vsak je sposoben delati z energijami. Pomagam ti razviti, nadgraditi in izmojstriti tehnike za energijsko pomoč in podporo sebi in drugim.

Komunikacijo z nefizičnimi bitji

Kanaliziranje je tehnika, s katero se povežeš z zavestjo, ki ni manifestirana v fizični obliki.

Zaznavanje energij in energijskih tvorb

Pomaga  ti, da v sebi, v drugih ali v prostorih zaznavaš energije in prisotnost energijskih tvorb, kot so energijski vrelci, entitete, vezi, uroki.

Utišanje uma

Zgodi se, ko živiš zavestno življenje. Naučim te, kako se osvobodiš uma z meditacijami, uporabo pripomočkov, z zavedanjem svojih misli in opazovanjem mehanizmov, ki te držijo v nezavednem.

… to je nekaj področij, kamor se lahko podava v zaznavanju, doživljanju in učenju. Nikakor pa to ni vse, kar ti lahko pokažem in te naučim. Individualna osebna rast je kot tvoja življenjska pot – unikatno tvoja.

skupinsko

Skupinsko prebujanje

Moč skupine, ki vibrira kot eno, je enaka zmnožku udeležencev. Skupinski dogodki so energijska in dinamična poslastica, manifestirana v dogodkih, ki jih prirejam.

Vsako skupinsko druženje te podpre v osebni rasti. Odpre te v nove izkušnje in  razširjeno zaznavo;  izkušnjo pa  lahko podoživiš in opazuješ iz  različnih perspektiv različnih udeležencev.
Učenja potekajo individualno, zato mi povej, če se želiš iz skupnega druženja tudi sam-a kaj naučiti.

dogodki

Dogodki skupinskega prebujanja

Seznam skupinskih dogodkov, ki jih prirejam v Zavedanju.

integracija

INTEGRACIJA je zelo pomemben del osebne rasti. Vsako spoznanje nezavednega mehanizma je potrebno prenesti v lastno življenje – samo tako lahko prenehaš napajati težave in pričneš živeti bolj zavestno življenje.

informacije / povpraševanje / prijava

Želim več informacij / Želim se prijaviti na osebno rast

Vpiši svoje podatke v obrazec in ga pošlji. Odgovorim v najkrajšem možnem času.

cene
Kolikšen je prispevek za Osebno rast?
 • Osebna rast

  Znesek se določi glede na zahtevnost in časovno trajanje. (do 10 ur v enem dnevu do 350 € )


 • Meditacija z Matjažem

  Udeležba je BREZPLAČNA, hvaležen ti bom za prostovoljne prispevke. • Energijska kopel

  40 €
 • Skupinski QHHT 30 €
 • Skupinski QHHT s SANANGO 45 €
 • Skupinski obred s SANANGO 30 €
 • Skupinski KAMBO 95 €
 • Transformacija BLOKAD 50 €
 • Zvočna meditacija 30 €
 • Zvočno popotovanje 40€

cene vsebujejo 22% DDV