Stara cesta 2, Vrhnika
041 / 445-015

Meditacija z Matjažem

Vodena skupinska meditacija

Meditacija z Matjažem je unikatna vodena skupinska meditacija

meditacijaVključuje različne meditacijske in terapevtske tehnike, ki sem jih sam razvil, in je primerna prav za vsakogar. Meditacijo vsakič prilagodim skupini in posamezniku. Pri izvedbi se ne omejujem s časom in z načinom. Lahko se izvaja sede, leže ali stoje v gibanju.V jedru je meditacija vedno intenzivna in nagovarja vsakogar, ki se je pripravljen predati in sprejemati. Ponese nas v energijski prostor, ki ga soustvari skupina in vsak posameznik v njej.Meditacijo zelo rad oplemenitim z zvokom, glasbo in s tišino. Tako ustvarim most med telesnim in energijskim ter poglobim posameznikovo čutenje in sprejemanje.

Meditacija je namenjena posameznikom, ki iščejo pomoč in podporo na življenjski poti.

Meditacija z Matjažem nam omogoči, da začutimo in opazujemo svoje misli, energijske centre, meridiane in vsa svoja telesa. Iz takšne širše perspektive drugače zaznavamo in občutimo težave, s katerimi se srečujemo v življenju in tako širimo svoje zavedanje.
Z njo sproščamo svoje fizično telo in obenem spoznavamo tudi svoja nefizična oziroma energijska telesa. Povezani smo, vendar vsak zase raziskuje in okuša svoje energijske prostore ter išče pot v samega sebe.

Namen meditacije je prebujanje.

Deluje kot izdatna podpora pri soočanju z vsakodnevnimi izzivi, izboljšuje fizično počutje in posamezniku nudi oporo ter pomoč. Fizično telo in energijska telesa se prečistijo, uskladijo in napolnijo z energijo. Odprejo se kanali, prek katerih se nam energije, ki so vedno z nami, lahko še bolj približajo in če smo dovolj odprti, se lahko vzpostavi tudi komunikacija z našim višjim jazom in vodniki.

Občutki, ki jih doživimo v meditaciji, so lahko novi ali stari, a spoznanje ob njih je vedno novo – drugačno. In prav to spoznanje po meditaciji pomagam še dodatno ozavestiti, da ga lahko vsak odnese s seboj in vključi v svoj vsakdan.

Prisrčno vabljen-a v dobro družbo. S seboj prinesi udobno podlogo za ležanje, odejo in kak vzglavnik, obstaja velika verjetnost, da boš vse to tudi potreboval.

Mnenja tistih, ki so Meditacijo z Matjažem že izkusili

dogodki

Kdaj potekajo Meditacije z Matjažem?

Meditacije potekajo vsakih 14 dni ob 20. uri (največkrat ob četrtkih). Pred meditacijo izvajam obrede s sanango, katerih se tudi lahko udeležiš, ker se odlično povezujejo z meditacijo. Za prihod je potrebna prijava.

Kaj vse vključujem v meditacijo?

Meditacija z Matjažem je skupek tehnik, metod in lastnih izkušenj. Tu uporabim vse, kar potrebuje skupina za avtentično izkušnjo pravega sebe. V meditacijah lahko uporabim tudi dele:

Zvočna popotovanja

HANG DRUM

Zvočna meditacija

ZVOK