Meditacija z Matjažem


Meditacija z Matjažem

je unikatna vodena skupinska meditacija

Vključuje različne meditacijske in terapevtske tehnike, ki sem jih sam razvil, in je primerna prav za vsakogar. Meditacijo vsakič prilagodim skupini in posamezniku. Pri izvedbi se ne omejujem s časom in z načinom. Lahko se izvaja sede, leže ali stoje v gibanju.

V jedru je meditacija vedno intenzivna in nagovarja vsakogar, ki se je pripravljen predati in sprejemati. Ponese nas v energijski prostor, ki ga soustvari skupina in vsak posameznik v njej.

Meditacijo zelo rad oplemenitim z zvokom, glasbo in s tišino. Tako ustvarim most med telesnim in energijskim ter poglobim posameznikovo čutenje in sprejemanje.

Namenjena je posameznikom, ki iščejo pomoč in podporo na življenjski poti.

Meditacija z Matjažem nam omogoči, da začutimo in opazujemo svoje misli, energijske centre, meridiane in vsa svoja telesa. Iz takšne širše perspektive drugače zaznavamo in občutimo težave, s katerimi se srečujemo v življenju in tako širimo svoje zavedanje. Z njo sproščamo svoje fizično telo in obenem spoznavamo tudi svoja nefizična oziroma energijska telesa. Povezani smo, vendar vsak zase raziskuje in okuša svoje energijske prostore ter išče pot v samega sebe.

 

Not knowing is the most intimate

 Osho

Namen meditacije je prebujanje.

Deluje kot izdatna podpora pri soočanju z vsakodnevnimi izzivi, izboljšuje fizično počutje in posamezniku nudi oporo ter pomoč. Fizično telo in energijska telesa se prečistijo, uskladijo in napolnijo z energijo. Odprejo se kanali, prek katerih se nam energije, ki so vedno z nami, lahko še bolj približajo in če smo dovolj odprti, se lahko vzpostavi tudi komunikacija z našim višjim jazom in vodniki.

Občutki, ki jih doživimo v meditaciji, so lahko novi ali stari, a spoznanje ob njih je vedno novo – drugačno. In prav to spoznanje po meditaciji pomagam še dodatno ozavestiti, da ga lahko vsak odnese s seboj in vključi v svoj vsakdan.  

 

Prisrčno vabljen v dobro družbo.
S seboj prinesi udobno podlogo za ležanje, odejo in kak vzglavnik, obstaja velika verjetnost, da boš vse to tudi potreboval.  

Kaj vse vključujem v meditacijo?

Energijska Kopel

Energijska Kopel

Zvočno popotovanje

Zvočno popotovanje

Hang / handpan

Hang / handpan

Zvočna meditacija

Zvočna meditacija

 

 

 

 

 

Kontakt: Matjaž
Cena: meditacija je brezplačna, vedno pa so dobrodošli prostovoljni prispevki za prostor

 

  sre
  11
  Nov
  2020
  meditacija
  20:00

  Matjaž

  sre
  25
  Nov
  2020
  meditacija
  20:00

  Matjaž

  sre
  16
  Dec
  2020
  meditacija
  20:00

  Matjaž

  sre
  30
  Dec
  2020
  meditacija
  20:00

  Matjaž

  Ime in priimek*

  e-poštni naslov*

  Zanima me

  # izkušnje meditacije z Matjažem