Stara cesta 10, Logatec
041 / 445-015

G D P R

Varovanje osebnih podatkov

V Zavedanju vse posredovane osebne podatke skrbno varujem v skladu z Zakonom o varstvu osebnih podatkov (ZVOP-1) in Splošno uredbo o varstvu osebnih podatkov (GDPR). Skrbim, da so tvoji osebni podatki zares zasebni. Skladno z uredbo o varovanju osebnih podatkov GDPR, o tebi ne delim nobenih tvojih osebnih podatkov.

Podatke, ki jih zbiram (ime, priimek, telefonska številka in e-poštni naslov) služijo zgolj medsebojni komunikaciji, običajno za koordinacijo naročanja in obveščanja o dogodkih, ki jih prirejam.

Če želiš ostati na tekočem, potem te vabim, da se naročiš na prejemanje e-novic in tako ostaneš na tekočem z dogodki. S posredovanjem imena ter elektronskega naslova soglaš, da v Zavedanju tvoje podatke hranim za obveščanje o dogodkih, ki jih prirejam in izvajam. Iz seznama se lahko kadarkoli izpišeš s klikom na označeno povezavo za odjavo, na dnu posameznega sporočila.

V hipnozi QHHT snemm avdio zapis tvoje terapije, katerega dobiš ob koncu terapije na usb ključku in je samo tvoj, sam jih NE hranim. Privoitev v snemanje zato ni posebej potrebna, strinjaš pa se s snemanjem, ko se prijaviš na terapijo.

Če se v spletni portal Zavedanja vpisuješ s svojimi podatki pri Facebook-u ali Google-u se moraš za uspešen vpis strinjati pred prvim vpisom. Ob strinjanju, da uporabljaš te svoje podatke za vpis, ti je jasno prikazano, katere podatke iz tvojega javnega profila lahko vidim, uporabljam pa jih izključno zato, da te lahko obveščam o dogodkih, ki jih prirejam.

Če želiš izvedeti, s katerimi tvojimi podatki razpolagam, potem te vabim, da izpolniš spodnji obrazec. Podatki se lahko spreminjajo, dopolnjujejo ali pa na tvojo željo izbrišejo.

Ne skrbi, super si, vsi tvoji podatki, tako kot tudi ti, ste pri meni varni.

Matjaž.

informacije / povpraševanje / GDPR

Želim še več informacij o varovnju mojih osebnih podatkov in o uredbi GDPR

Vpiši svoje podatke v obrazec in ga pošlji. Odgovorim v najkrajšem možnem času.