Varovanje osebnih podatkov – GDPR


 

V Zavedanju skrbiva, da so tvoji osebni podatki zares zasebni. Skladno z uredbo o varovanju osebnih podatkov GDPR, o tebi ne deliva nobenih tvojih osebnih podatkov.

Podatke, ki jih zbirava (ime, priimek, telefonska številka in e-poštni naslov) služijo zgolj medsebojni komunikaciji, običajno za koordinacijo naročanja in obveščanja o dogodkih, ki jih prirejava.

Če želiš ostati na tekočem, potem te vabiva, da se ponovno prijaviš na e-novice in tako ostaneš na tekočem z dogodki. Če spremenjenih pogojev ne boš sprejel, od 25.05.2018 ne boš več prejemal e-novic. Vsekakor te vabiva, da ostaneš v najini družbi še naprej. S posredovanjem imena ter elektronskega naslova soglaš, da v Zavedanju tvoje podatke hraniva za obveščanje o dogodkih, ki jih izvajava. Iz seznama se lahko kadarkoli izpišeš s klikom na označeno povezavo za odjavo, na dnu posameznega sporočila.

V hipnozi QHHT snemava avdio zapis tvoje terapije, katerega dobiš ob koncu terapije na usb ključku in je samo tvoj, midva jih NE hraniva. Privoitev v snemanje zato ni posebej potrebna, strinjaš pa se s snemanjem, ko se prijaviš na terapijo.

Če se v spletni portal Zavedanja vpisuješ s svojimi podatki pri Facebook-u ali Google plus-u se moraš za uspešen vpis strinjati pred prvim vpisom. Ob stinjanju, da uporabljaš te svoje podatke za vpis, ti je jasno prikazano, katere podatke iz tvojega javnega profila lahko vidiva, uporabljava pa jih izključno zato, da te lahko obveščava o dogodkih, ki jih prirejava.

Če želiš izvedeti, s katerimi tvojimi podatki razpolagava, potem te vabiva, da izpolniš obrazec, na katerega ti bova odgovorila z vsemi podatki, ki jih imava o tebi. Podatki se lahko spreminjajo, dopolnjujejo ali pa na tvojo željo izbrišejo.

Za vse informacije, ki tu niso zajete, pa izpolni spodnji obrazec, na katerega ti bova hitro odgovorila.

Ne skrbi, super si, vsi tvoji podatki, tako kot tudi ti, ste pri nama varni.

V Zavedanju vse posredovane osebne podatke skrbno varujeva v skladu z Zakonom o varstvu osebnih podatkov (ZVOP-1) in Splošno uredbo o varstvu osebnih podatkov (GDPR).

 

Nina in Matjaž.

 

Želim še več informacij o varovnju mojih osebnih podatkov in o uredbi GDPR:

Ime in priimek*

e-poštni naslov*

Zanima me