Hipnoza – QHHT


QHHT – Quantum Healing Hypnosis Technique

hipnoza QHHT – Dolores Canon

 

QHHT

Quantum Healing Hypnosis Technique je izkušnja, ki ti spremeni življenje!

Je vse – intuitivni pogovor, hipnoza v somnambulistične stanju zavesti, povezava z Izvorno Energijo (Subconscious / Higher Self / Oversoul) katera opravi takojšnje ozdravljenje in prevezave naših napačnih dojemanj sebe, prenešenih travm iz preteklih življenj, … Na tak način nam pomaga najti odgovore na tvoja vprašanja.

Saj to ne more biti res – PA JE! VSE JE MOŽNO ČE SI LE TO DOVOLIMO in SE BREZPOGOJNO prepustimo IZVORNI ENERGIJI za 3 do 5 ur.

 

QHHT Dolores Cannon

Dolores Cannon

Dolores Cannon

se je s hipnozo ukvarjala vse od leta 1960. Na začetku je bila to preprosta metoda hipnoze, kot so jo poznali takrat, nato pa je pričela odkrivati pretekla življenja in somnambulističen nivo stanja zavesti. Z leti je izpilila svojo metodo, ki je prerasla okvire običajne hipnoze, katera deluje v smonambulističnem nivoju zavesti, kamor tradicionalna hipnoza ne posega.

Okoli leta 2000 so se ji pričele v terapije povezovati energije, ki pravijo, da jim je vseeno kako jih kličemo – meni so se predstavile kot IZVORNA ENERGIJA. Izvorna Energija je skupek energijskih bitji, ki so vedno bila, bodo in so tudi sedaj ves čas z nami – vsemi tukaj, prav zdaj – in zato vedo vse o nas, naših namenih, naših ciljih, nalogah, problemih in vse to z nami tudi brezpogojno delijo. Odpravijo lahko vse mogoče težave, ki jih imamo tako zdravstvene kot psihične. Zdravljenje je takojšnje.

Terapija ni dolgotrajen proces. Ne potrebujete posebnega predznanja. Za uspešno terapijo potrebujete le zmožnost vizualizacije in BREZPOGOJNO PREPUŠČANJE ter jasen namen.

 

Kontakt: Matjaž
Cena terapije je 150€
Za posameznike v finančni stiski je cena po dogovoru. Če hipnoza QHHT ne izpolni tvojih pričakovanj ali pa vsaj ne v celoti, lahko plačaš manj in vedno toliko, kolikor se ti zdi najbolj pošteno.

 

# izkušnje hipnoze QHHT