Stara cesta 2, Vrhnika
041 / 445-015

Kvantna hipnoza
Q H H T

po Dolores Cannon

QHHT je izkušnja, ki ti spremeni življenje!

S pomočjo QHHT je mogoče doseči popolno ozdravitev vseh bolezni. Ozdravljenje je v večini primerov takojšnje.

Kvantna hipnoza te popelje v somnambulističen nivo zavesti, kjer spoznaš in izkušaš svoja pretekla ali prihodnja življenja, bivanje med življenji, se povežeš z vodniki, angeli, zavestjo.

Med terapijo se, če je to v skladu s tvojo  inkarnacijo, odpravijo, uravnajo, očistijo ter na novo nastavijo psihične in fizične funkcije bivanja v trenutnem življenju. Po terapiji začutiš izboljšano fizično in psihično stanje.

Izkušnja in prisotnost Izvorne Zavesti ti ponudi doživljanje univerzalne ljubezni, ki zdravi telo, odpravlja blokade in ustvari lahkotnejše, bolj zavestno bivanje.

Um po terapiji nima več tako močne nadvlade v življenju.

Kvantna hipnoza nam omogoča, da sebe in  svoje življenje pogledamo, doživimo in razumemo znotraj širše realnosti.

Izvajam jo po  metodi Dolores Cannon, ki je bila moja učiteljica že leta 2012, za kar sem neizmerno hvaležen.

Po uspešno opravljenih 300 in več terapijah me učinki kvantne hipnoze QHHT še vedno navdušujejo.

QHHT

Za hipnozo QHHT ne potrebuješ posebnega predznanja. Za uspešno terapijo potrebuješ le zmožnost vizualizacije, BREZPOGOJNO PREPUŠČANJE ter jasen namen.

priprava na hipnozo

Kako naj se pripravim na hipnozo?

Mnogi pravijo, da se jim je življenje od tega trenutka dalje pričelo sukati v nepričakovane smeri. Izvorna zavest, višji jaz, angeli varuhi ali preprosto Zavest, ti že pred terapijo pomagajo, da se odpreš in pričneš sprejemati svoje življenje širše.

Dan za QHHT naj bo nekaj posebnega!
Naj bo to dan brez obveznosti. Tudi čas po QHHT naj bo umirjen, namenjen integraciji izkušnje. Delovne obveznosti, nakupe ali kakršnekoli druge stresne obremenitve opravi v dnevih pred ali po hipnozi.
Oglej si retrospektivo svojega življenja
Kaj te je na tvoji življenjski poti zaznamovalo? Poišči tiste posebne trenutke, ki so še vedno živi ali pa že bledijo. Oglej si jih, ker se bova o njih pogovarjala, ko prideš na hipnozo.
Zapiši si svoja vprašanja
Pred terapijo je pomembno, da v sebi poiščeš vprašanja, ki bi jih želel-a izpostaviti. Vprašanja, na katera želiš dobiti odgovore. Izvorna zavest te pozna v vseh inkarnacijah, zato naj bodo vprašanja tista, ki ti res veliko pomenijo.
Naredi seznam svojih bolezni in težav
V hipnozi se lahko zgodi zdravljenje fizičnih in psihičnih težav, zato si sestavi tudi seznam zdravstvenih težav. V svoj seznam uvrsti prav vse težave, s katerimi si se ali pa se soočaš. Gre za težave v smislu fizičnega telesa (migrena, čir, rak, slabosti, nezmožnost zanositve, multipla skleroza, ipd.) in čustvenega telesa (strah pred letenjem, strah pred ognjem, depresija, stres ipd.).

Pomembno je, da si za pripravo na QHHT vzameš dovolj časa. Bodi sam-a s seboj, v miru, tišini, meditaciji, če je možno.

Del hipnoze tudi posnamem, da lahko kasneje poslušaš vse podrobnosti svojega popotovanja.

Po hipnozi bova skupaj preletela dogajanje in ga integrirala v tvoje življenje. Posnetek hipnoze prejmeš na USB ključku, da ga lahko kadarkoli  znova poslušaš. Ob ponovnem poslušanju zopet podoživiš dogajanje v hipnozi  in ga lahko sam-a  integriraš v življenje.  Kak teden po hipnozi lahko prideš na kratek pogovor, ki bo uvide še globlje integriral v tvoje življenje. Ne skrbi, hitro se spomnim vsake hipnoze.

Kaj pravijo tisti, ki so hipnozo v Zavedanju že izkusili

Kvantno hipnozo QHHT izvajam tudi v SKUPINAH

Skupinska hipnoza je odlično orodje za raziskovanje sebe. Ni tako globoka kot individualna in ne traja tako dolgo, a vseeno izkušnja NI ZANEMARLJIVA. Potovanja te popeljejo v druge realnosti, kjer se lahko znajdeš v preteklosti, prihodnosti ali pa se srečaš s svojim vodnikom.

SANANGA, imenovana "Kraljica luči", so kapljice iz Amazonije, ki ti jih kapnem v oči. Sananga izostri tvojo vizijo potovanja, okrepi zaznavo in umiri um. Osebno vidim uporabo sanange v skupinski hipnozi kot odlično sinergijo tradicije in modernega časa.

informacije / povpraševanje / prijava

Želim več informacij / Želim se prijaviti na QHHT

Vpiši svoje podatke v obrazec in ga pošlji. Odgovorim ti v najkrajšem možnem času.

cene
Tvoj prispevek za udeležbo
  • Kvantna hipnoza QHHT 180 €
  • Skupinska hipnoza QHHT 30 €
  • Skupinska hipnoza QHHT s SANANGO 45 €

cene vsebujejo 22% DDV