Skupinska hipnoza s sanango


Skupinska hipnoza s sanango

širši pogled na lastno bivanje

 

Skupinska hipnoza QHHT s sanango je dogodek, kjer z različnimi tehnikami in uporabo sanange potujemo v izkušnje lastnih bivanj, ki se dogajajo v naših preteklih ali prihodnjih življenjih, ter v povezovanju z vodniki. Informacije, ki jih dobimo, pa reflektirajo življenje tukaj in zdaj.

Osnova popotovanja je skupinska kvantna hipnoza QHHT, oplemenitena z različnimi tehnikami regresij in terapij, ter z uporabo šamanskih kapljic za oči – sanango. ( uporaba sanange je opcijska in ni pogoj za udeležbo v skupinski hipnozi QHHT )

Popotovanja so različna; lahko gremo v preteklo ali prihodnje življenje ali pa se povežemo s svojim vodnikom, ki nas z veseljem pričakuje in ima za nas pripravljeno posebno darilo – za vsakega udeleženca tisto nekaj, kar se ga lahko zelo globoko dotakne.

 

Skupinskia hipnoza s sanango

QHHT – kvantrna metoda hipnotičnega zdravljenja

QHHT je odlična metoda hipnotične regresije / kvantnega zdravljenja. Skupinska izvedba te metode ni zahtevna in traja manj časa (30-60 minut), kot če prideš sam (4-6 ur). Če ne veš, ali si dovolj odprt za QHHT, je skupinska metoda odlična priložnost, da na kratko okusiš osnovno hipnotično stanje, brez zdravljenja in odgovorov na zastavljena vprašanja; čeprav takšnih izkušenj ni za zanemariti! Kar nekaj primerov je že bilo, ko so se te stvari zgodile tudi v skrajšani skupinski izvedbi. Uvidi, izkušnje in spoznanja so vsakič neprecenljivi. Več o QHHT si lahko prebereš tukaj.

 

Na začetku naredimo nekaj vaj za deaktivacijo uma in aktivacijo zaznavanja zamaknjenega stanja hipnoze . Vaje so kratke, hitre in te pripravijo na izkušnjo hipnoze QHHT. Nato lahko vsak, ki želi, dobi sanango in popotovanje se prične.

Navigacija v hipnozi je podobna regresiji. Na način, ki ti je najbolj domač, izkušaš dogajanje hipnotičnega stanja uma. Lahko boš vse dogodke videl v barvah in bil popolnoma v dogajanju, lahko boš samo vedel kaj se dogaja in ne boš nič videl, … zamaknjeno stanje v hipnozi vsak doživlja po svoje. Ni pravilnega ali napačnega doživljanja, je samo sprejemanje informacij, ki prihajajo na različne načine.

 

Sananga

Sananga – šamanske kapljice za oči

Sananga je tekočina, narejena iz lupin korenin grmovnice, ki raste v Amazoniji. V kombinaciji s skupinsko hipnozo QHHT zelo pomaga v obredu; poglobi izkušnjo, poveča in intenzivira vizualizacijo, umiri um, … lahko tudi obarva videnja. V vsako oko dobiš eno kapljico sanange, ki ni psihoaktivna.
Če sanange še nisi izkusil, ti priporočam, da se udeležiš  obreda in se s sanango spoznaš. To ti bo zelo pomagalo v skupinski hipnozi QHHT. Vsekakor pa uporaba sanange ni nujna za udeležbo na skupinski hipnozi. Če je ne želiš uporabiti mi to povej pred pričetkom. Več o obredu s sanango si lahko prebereš tukaj. ( uporaba sanange je opcijska in ni pogoj za udeležbo v skupinski hipnozi QHHT )

 

Skupinska izvedba hipnoze QHHT je zanimiva tudi zato, ker ti energije celotne skupine pomagajo pri doživljanju dogodkov. Vzdušje je sproščeno in lahkotno. Lastna pričakovanja do odgovorov in zdravljenja so manjša, kar zelo dobro vpliva na prepuščanje. Po koncu hipnoze vsak udeleženec deli svojo izkušnjo (če to želi), kar da vsem še dodatne uvide v lastna hipnotična doživljanja. S skupnimi močmi najdemo povezave med temi izkušnjami in trenutnim življenjem posameznika. Prav te povezave pa so ključne za spremembo lastnega življenja.

Kontakt: Matjaž
Cena skupinske hipnoze s sanango je 30€
Za posameznike v finančni stiski je cena po dogovoru. Če skupinska hipnoza s sanango ne izpolni tvojih pričakovanj ali pa vsaj ne v celoti, lahko plačaš manj in vedno toliko, kolikor se ti zdi najbolj pošteno.

  pon
  07
  Dec
  2020
  skupinski QHHT
  19:00

  Matjaž

  Ime in priimek*

  e-poštni naslov*

  Zanima me