Stara cesta 2, Vrhnika
041 / 445-015

Sananga

Kraljica luči

Sananga

je močna zdravilna tekočina oziroma sok. To sveto medicino tradicionalno uporabljajo za zdravljenje fizičnih in duhovnih bolezni.

Kako sanango uporabljam v Zavedanju?

Svete kapljice sananga uporabljam z naslednjim namenom: za krepitev vizije ter čiščenje energijske otopelosti – imenovane Panema – pomanjkanje pogona, motivacije in osredotočenosti. Panema predstavlja tudi lenobo, depresijo, žalost, slabo srečo ter negativne energijske vplive, ki privabljajo težave in bolezni.

Tradicionalna uporaba in priprava sanange

Sanango pripravljajo iz lubja korenin grmovnice Tabernaemontana undulata, ki uspeva na območju Južne Amerike. Je del tradicionalne medicine avtohtonega plemena Katukina, ki živi globoko v brazilskem amazonskem gozdu. Katukini sanango imenujejo Mata Heins.

Odpira tretje oko, odpravlja negativne miselne vzorce in duševno zmedo. Uravna čakre in energijsko polje, ter očisti neprimerne, postane energije.

V življenje prinese mir in pogled onstran strahov, ki nas ovirajo, da bi živeli polno. Oči poveže s srcem in pomaga, da vid povežemo s čutenjem.

Uravnovesi in poveča vitalnost telesa. Razkrije nam globoke korenine blokad, ki velikokrat povzročajo bolezenska stanja.  Ustvari občutke jasnosti in notranjega miru ter nam pomaga, da vidimo vse, pred čemer smo doslej uspešno bežali. Pomaga nam tudi, da lažje sprejmemo vizije.

Kakšni so učinki sanange?

Sananga požge jezo, ki jo imamo za očmi. Pomaga nam videti sebe in svoje življenje v pravi realnosti, mimo svojih predstav in utvar, ki smo si jih ustvarili v življenju.

Čeprav slovi predvsem po vplivih na vid, vizijo in vizualizacijo, je v resnici avtohtono vsestransko zdravilo.

Uporablja se za zdravljenje kožnih bolezni (dermatitis), za zatiranje apetita, za lajšanje zobnih težav, za zdravljenje očesnih ran in revmatizma. Pomaga pri zdravljenju širokega spektra očesnih težav, kot so miopija, zaznavanje globine in barv, jasnost slike ter natančnost videnja. Domorodci jo uporabljajo pri zdravljenju različnih očesnih bolezni, kot so glavkom, katarakti in celo slepota.

Sananga blagodejno učinkuje na naše  fizično, energijsko in psihično stanje.

uporaba sanange

Kako sanango uporabljamo?

skupinsko
Skupinski obred s sanango v Zavedanju izvajam v skupinah do 12 oseb. Obred traja približno eno uro.
individualno
Obred s sanango v Zavedanju lahko izvedem samo zate, individualno. Obred traja eno uro.
doma
V udobju svojega doma, si lahko sam-a pripraviš obred s sanango. Trajanje obreda: 15-30 minut.

Sanango uporabljam individualno in skupinsko. Največkrat pred meditacijo, hipnozo, pred izvajanjem energijske kopeli ali pa kot samostojen obred, kjer uporabljam tudi zvok in ostale terapevtske prijeme.

Lahko jo uporabljaš tudi sam-a. Z jasno izraženo namero si zjutraj ali zvečer kapneš po eno kapljico sanange v vsako oko. Najboljši učinek dosežeš z neprekinjeno dnevno uporabo, ki traja 21 dni zapored. Na ta način lahko sananga deluje s svojo polno močjo na fizični in subtilni ravni bivanja.

dogodki

Kdaj potekajo obredi s sanango?

Pred prijavo za obred s kambojem najprej preveri, če je tvoje zdravstveno stanje ustrezno. Če nisi prepričan-a, me lahko pokličeš ali mi pišeš. Udeležba brez prijave ni mogoča.

informacije / povpraševanje / prijava

Želim več informacij / Želim se prijaviti na obred s SANANGO

Vpiši svoje podatke v obrazec in ga pošlji. Odgovorim ti v najkrajšem možnem času.

cene
Kolikšen je prispevek za udeležbo na obredu?
  • Skupinski obred s sanango 30 €
  • Individualni obred s sanango 50 €
Cene za nakup SANANGE

cene vsebujejo 22% DDV