Sananga Advanced Tech


Sananga Advanced Tech – kaj je?

Sananga Advanced TechSananga Advanced Tech je ‘klasična‘ sananga, le da nima omejenega roka uporabe in je do odprtja ni potrebno hraniti v hladilniku.

 

 

Kakšen je Advanced Tech postopek pridobivanja sanange?

Advanced Tech postopek pridobivanja sanange je nadgradnja klasičnega pridobivanja. Bistvo procesa je v edinstvenim postopkom ekstrakcije, ki ohrani vse potrebne aktivne komponente v nedotaknjeni in naravni obliki. To pomeni, da ne gre za ekstrakt, ki je namenjen le nekaterim učinkovinam, ampak za pridobivanje ceslostne koncentrirane sanange v razmerju 20:1. Ta je kasneje v sterilnem okolju razredčena in pretočena v manjše stekleničke po 5ml.

Med postopkom ekstrakcije se uporablja samo voda brez topil ali umetnih dodatkov. Obstojnost koncentrata se doseže z minimalnim dodajanjem alkohola v postopek pridobivanja sanange Advanced Tech 20:1, ter s sterilizacijo postopka pridobivanja in polnjenja.

 

Različne jakosti Advanced Tech sanange

Predhodno polnjena steklenička “Advanced Tech” sanange je narejena z uporabo napredne tehnike, ki je plod nenehnih raziskav in razvoja v zadnjih nekaj letih izdelave in uporabe sanange. Ta tehnika uporablja koncentrirano “20:1 sananga Advanced Tech esenco”, ki je razredčena v 3 različne jakosti: blaga, srednja, močna. Ponujava jo v 5 ml stekleničkah s kapalko.

 

Nobena od ponujenih jakosti mi ne ustreza

Klasična sananga je prišla v Zavedanje takšna, kot so jo naredili v Amazoniji. Njena jakost je bila z vsako dobavo drugačna. To ima svoj čar in omejitve.

Sanango “Advanced Tech” nudiva v 3. jakostih: blagi, srednji in močni.

Če ti nobena od njih ne ustreza, lahko med seboj zmešaš blago in močno sanango, tako da dobiš želeno jakost.

Ponujava ti tudi komplet za pripravo sanange doma. Tako si lahko sam pripraviš sanango, ki ti ustreza, in tako najbolje izkusiš njene čare. Komplet vsebuje 1 ml Advanced Tech koncentrirane sanange 20:1, kapalko, 2 prazni steklenički po 5ml s kapalko ter sterilizirano fiziološko raztopino za redčenje. Na tsa način si pripraviš sanango, ki ustreza jakosti in količini, ki jo potrebuješ. Ko boš v Zavedanju me povprašaj o kompletu – vse ti pokažem in razložim.

 

Shranjevanje brez hladilnika?

Tako je! Sanango Advanced Tech do odprtja ni potrebno hraniti v hladilniku. To je omogočila sterilizacija celotnega procesa pridobivanja in polnjenja – steklenička je sterilizirana pred polnjenjem, polnjenje se opravi v sterilnem okolju in po polnjenju se zaprto stekleničko ponovno sterilizira. S tem je dosežena 100 % obstojnost sanange, ki se ne pokvari, čeprav ni hranjena v hladilniku.

Ko pa stekleničko odpremo, vanjo spustimo zrak, ki ni sterilen in lahko v sanangi sproži reakcije, ki ji zmanjšujejo obstojnost. Zato jo je priporočljivo shranjevati v hladnem in temnem prostoru – najbolje v hladilniku.

Že odprto stekleničko Advanced Tech sanange lahko brez skrbi hranimo zunaj hladilnika, če ta ni na voljo (potovanja, …) vse do 3. tednov. (Testi kažejo popolnoma varno uporabo tudi če sananga ni hranjena na hladnem, v obdobju več kot 30 dni)  Seveda poskrbimo, da steklenička sanange ni na soncu, da ne ostane odprta, ter da jo imamo shranjeno v temnem in kar se da hladnem prostoru.

Koncentrata sanange Advanced Tech 20:1 ni potrebno hraniti v hladilniku tudi po odprtju.

 

Za več informacij o sanangi Advanced Tech izpolni in pošlji spodnji obrazec

    Ime in priimek*

    e-poštni naslov*

    Zanima me