Transformacija blokad


Transformacija blokad z rapéjem

in energijsko čiščenje mentalne navlake

 

Obred Transformacija blokad z rapéjem in energijsko čiščenje mentalne navlake je odlična metoda. Z njo uvidimo in predelamo energijske blokade, ki nam onemogočajo lahkotno bivanje v stiku s samim seboj. Bolj ko živimo v skladu z lastno naravo, bolj lahkotni postajamo. Manj se upiramo in bolj ljubeče sobivamo. Prepuščanje toku življenja in sproščeno odzivanje na spremembe, je naravno stanje našega bivanja. Kadar ne živimo skladno z lastno naravo, postajamo nezadovoljni, nemirni, pasivni … Velikokrat ti občutki slabo vplivajo na naše telesno počutje. Rešitve iščemo od zunaj, te pa nikoli ne pridejo od tam. Od zunaj prihajajo le dogodki, ki nas le še bolj vznemirjajo.

Odgovori so vedno v nas, v našem semenu zavedanja. V naši naravi je, da se na svoje energijske blokade odzivamo s strahom in nemočjo. Kadarkoli se v nas sprožijo, čutimo, da smo ujeti, nemočni, da ne zmoremo, da nismo dovolj dobri. Um je nezmožen čutiti in zato reagira s strahom – zbeži od problema. Na ta način nas naredi nemočne, ujete; sebe pa uspe obdržati živega, pomembnega, močnega. Beg je zgolj način, da se ego obdrži. Velikokrat bežimo pred težavami, ker se jih bojimo, in se ne zavedamo, da bežimo od problema. Um nam govori, da problem rešujemo, v resnici pa nas pretkano vodi stran od zaznavanja in

čutenja problema. Tako sploh ne vemo, kakšen je naš resnični problem. Vemo samo, da je neprijeten in nas dela nemočnega. Ko bežimo, imamo občutek, da smo nekaj naredili, da smo močnejši, a v resnici je to zgolj iluzija uma, ki nas pelje še dlje od sebe. Daje nam občutek moči, ki jo navadno izrazimo z jezo, agresivnostjo, besom ali pa nas naredi popolnoma nemočne, potrte, ujete. Ravno zato je ta obred svojevrstna in odlična metoda, ker nas popelje v središče problema, kjer ga lahko začutimo. In ko smo sposobni težavo čutiti, se nam odpre popolnoma nov pogled nanjo iz globine našega bitja.

V obredu uporabljamo Šamanski njuhanec oziroma rapé, ki je mešanica pepelov različnih dreves in rastlin iz Amazonije.

Rapé je veličastna sveta medicina, ki se uporablja že več tisoč let. Ni psihoaktiven, je popolnoma varen in naraven. Pomaga ti začutiti samega sebe v trenutku, brez motenj ega. Je edinstveno in zelo učinkovito sredstvo za zaznavanje in transformacijo energijskih blokad, ki so v vsakem od nas. In prav to je namen obreda – transformacija blokad, ki jih nosimo v sebi. Razrešitev blokad, ki nam krojijo življenje.

V obredu začutimo svojo težavo in se z njo povežemo. Rapé nam da možnost, da to blokado začutimo v vsej njeni komleksnosti. Vključuje tri cikle, ki si sledijo na vsakih 25 minut.

1 Prvi rapé nam prikaže težavo takšno kot je, z vso njeno močjo, željo po begu in strahom pred posledicami, ki nam jih vsiljuje. Dobimo možnost, da jo začutimo in pred njo ne zbežimo, temveč se poglobimo vanjo in jo čutimo. V tem delu obreda dobimo moč, da se svoje blokade ne bojimo več in se potopimo vanjo.

2 Drugi rapé nas popelje v zakulisje blokade. Zaznamo, na kaj je pripeta, oziroma od kje izvira. Zavedati se začnemo vzroka blokade in transformacija se prične. Uvidimo, da nas strah vedno vodi v nasprotno smer od čutenja in zaznavanja težave. Vodi nas v posledico – a tokrat se to ne zgodi! V tem delu obreda začutimo, da je blokada zgolj posledica vzroka, ki je v nas. Povežemo se z njim in ga začutimo. Zaznamo širšo sliko in svoj problem vidimo kot posledico tega naboja, ki je v veliko primerih drugačen, kot se nam je zdel. Začutimo in ozavestimo vzrok ter ga opazujemo.

3 Tretji rapé nas poveže s svojim bistvom – s sabo. Odpre se nam celovita slika našega življenja, brez vpetosti v blokade. Zaznamo enost bivanja v sebi in okolici in takrat se zgodi transformacija. Uspemo zaznati, da je življenje, ko nismo ujeti v pasti uma in v blokade, lahko tudi drugačno – lahkotno, čuteče, sočutno, ljubeče. V tem delu obreda lahko izkusimo življenje brez blokade, ki nam do tega trenutka ni pustila dihati in videti prave realnosti.

V zavedanju nudiva veliko različnih rapéjev in prav vsak je drugačen. Rek – za vsako bolezen raste rastlina, lahko prenesemo v obred z rapéjem – za vsako blokado obstaja različna vrsta rapéja.

Proces je intenziven. Dobro je, da na obred pridemo z namenom, da bi transformirali prav določeno blokado, ki nas ovira. Vsakih 25 minut prejmemo drug rapé, primeren za proces, v katerem smo. V tem času aktivno sodelujemo, čutimo, izkušamo. Ob koncu vsakega cikla svoje zaznave tudi jasno izrazimo – tako si priznamo težavo in se pripravimo na naslednji del obreda, v katerem terapevt aktivno sodeluje z nami, nam pomaga na različne načine. Poleg rapéjev v obredu uporabljava tudi zvoke, različne energijske tehnike, včasih celo Sanango, če ima kdo težavo z videnjem svojih težav. Vsi pripomočki in tehnike, ki jih uporabljava v obredu, nam pomagajo pri transformaciji.

Preplavi nas val energije, um se umiri, čakre in meridiani se odprejo in uravnotežijo. V tem stanju je vsak sposoben uvideti svoje probleme iz najširšega zavedanja in enosti bivanja. Težave v tem stanju so zgolj težave, brez reakcij nanje. Uvidi so jasni in prepričljivi. Izraženi so tako, da jih z lahkoto razumemo. Moč transformacije je v tem trenutku brezmejna.

Obred se izvaja v manjših skupinah (do 12 oseb) in traja 2 do 3 ure. V njem aktivno sodelujemo in prejmemo uvid v blokade, ki nas sprožajo v vsakodnevnem življenju. Uvidimo, kakšni so naši odzivi na življenje.

Kako na obred transformacije blokad in čiščenja mentalne navlake?

Priporočava, da dan, posvečen obredu, preživiš v čim mirnejšem okolju in se posvetiš sebi in težavam, ki ti onemogočajo lahkotno bivanje. Dobro je, da vsaj 3 ure pred začetkom obreda ne ješ obilno. Hrana naj bo ta dan čim lažja.

Za koga je ored primeren?

Obred je primeren za vse, ki so željni raziskovanja samega sebe. Za udeležbo ne potrebuješ nobenega predznanja. Želja po lažjem bivanju, želja biti to, kar si, je popolnoma dovolj.

V obredu potrebuješ jasen namen – kaj je tisto, zaradi česar si prišel.

Kako po obredu?

Uvidi in spoznanja v obredu so že sami po sebi dovolj, da ozavestimo način svojega bivanja ter izkusimo mehanizme, ki smo jih razvili v življenju. Nova spoznanja nam omogočajo, da spremenimo svoje življenje in posledično ne počnemo več stvari, ki bi nas potisnile nazaj v način življenja pred obredom. Vendar pa smo ljudje različni, živimo vsak v svojem svetu. Ne prelagajmo transformacije na rapé – mi in samo mi smo tisti, ki svoje življenje ustvarjamo takšno, kot je. Rape je lahko odličen pripomoček na poti v zavestno bivanje, ne more pa spremeniti našega življenja; to lahko naredimo le sami.

Priporočava tudi, da svojo pot po obredu nadaljuješ s katero izmed individualnih ali skupinskih oblik pomoči, kjer bomo skupaj odprli tvoj energijski prostor in te pospremili na pot samozavedanja.

 Če želiš, si z uporabo rapéja lahko doma, v miru, pomagaš tudi sam.

Ponujava pestro izbiro rapéjev, vsak s prav posebnimi lastnostmi. Lahko ti svetujeva, kateri je zate trenutno najprimernejši, in te naučiva zavestne uporabe. Rapé je izvrstno sredstvo na poti v zavedanje.

Ker je število oseb omejeno, je za prihod na obred z rapéjem potrebna predhodna prijava.

Kontakt: Matjaž
Cena obreda je 50€
Za posameznike v finančni stiski je cena po dogovoru. Če obred transformacije blokad ne izpolni tvojih pričakovanj ali pa vsaj ne v celoti, lahko plačaš manj in vedno toliko, kolikor se ti zdi najbolj pošteno.

Obred zaznavanja blokad poteka skupinsko – v manjših skupinah (do 12 oseb).

Traja 2-3 ure. Priporočava, da dan pred in po obredu preživiš čim bolj mirno, ter da ne ješ vsaj 3 ure pred obredom.

trenutno ni nobenega dogodka

  Ime in Priimek

  Telefon

  e-poštni naslov

  Datum zaznavanja blokad z rapéjem

  Sporočilo

   Ime in priimek*

   e-poštni naslov*

   Zanima me

   # izkušnje transformacije blokad