Čiščenje čaker


Čiščenje čaker

energijsko čiščenje energijskih centrov in sinergijska usklajenost teles

 

Čakre omogočajo pretok energij med energijskimi telesi in fizičnim telesom. V človeškem telesu deluje 10 čaker (energijskih centrov), od tega jih 7 skrbi za delovanje avričnih nivojev oziroma energijskih teles, 3 pa služijo povezavi z našim višjim jazom (tistim delom sebe, ki ni inkarniran).

Čiščenje čaker lahko poteka individualno ali pa skupinsko (energijska kopel). Pri individualni metodi, terapevt očisti vsako izmed prvih sedmih čaker, jo uravna, uredi vrtenje, počisti in uravnoteži energijsko telo, ki pripada posamezni čakri in enako naredi za vsako čakro na vsakem nivoju; celotni postopek se tako ponovi na vseh 7. zemeljskih nivojih.

 

čiščenje čakrNajpogostejše težave čaker so:

 • napačna smer rotacije
 • zapacana / zablokirana
 • blokada samo na določenem nivoju
 • preveč delujoča
 • premalo delujoča
 • poškodovana (raztrgana, izčrpana, …)

Čiščenje čaker se izvaja s posebnimi energijskimi tehnikami, kjer najprej zaznam vsako čakro na posameznem nivoju in jo nato povežem z lastnim energijskim telesom. Velikokrat se kot pripomoček uporablja tudi ZVOK (zvonci, zvočne vilice, posebej pripravljeni zvoki, ki se predvajajo v prostoru, glas, … ).

Kadar so naše energijske poti (meridiani) pretočne, takrat tudi energijski centri (čakre) delujejo pravilno in počutimo se dobro. Življenje doživljamo svobodno, lahkotno in veselo. Naš odnos do lastnega doživljanja življenja nam postopoma v življenje pripelje blokade, bolečine in druga nesrečna stanja.

 

Čiščenje čaker in energijskih teles priporočam vsem, ki

 • ste v slabem zdravstvenem stanju zaradi bolezni ali poškodbe
 • želite hitrejšo rehabilitacijo po bolezni, terapiji ali poškodbi
 • se počutite izčrpano in utrujeno
 • niste zadovoljni v partnerstvu in hrepenite po ljubezni
 • ko želite da se enkrat nekaj že zgodi
 • želite povečati / zbuditi čutenje lastnih energij
 • čiščenje čaker priporočam tudi vsem tistim, ki si želite osebno izkušnjo čutenja lastnih centrov in povezanosti s samim seboj ter komunikacije s terapevtom o lastnih čutenjih, videnjih in drugih zaznavanjih.

Učinek čiščenja čaker

Čiščenje čaker in energijskih teles je učinkovita terapija pri lajšanju bolečin, vračanju življenjske energije in dobrega počutja. Uravnoteženost centrov in povezanost z energijskimi nivoji se po terapiji odraža v zaznavanju oslabljene bolečine (lahko pa vse bolečine tudi povsem izginejo), povečani volji do življenja. Opazili boste, da imate precej več energije in volje za doživljanje bolj pomembnih reči okoli vas. Bolj boste povezani sami s seboj, kar bodo opazili tudi ljudje okoli vas. Ta občutek nekateri doživijo že med samo terapijo, drugi po končani terapiji, spet tretji naslednji dan.

Učinki terapije trajajo različno dolgo. Zato priporočam, da svojo pot po energijskem čiščenju čaker nadaljuješ s katero izmed individualnih ali skupinskih oblik pomoči, kjer bomo skupaj odprli tvoj energijski prostor in poiskali resničen vzrok tvojih težav in te pospremili na pot lastnega zavedanja.

 

Kontakt: Matjaž
Cena terapije je 40€
Za posameznike v finančni stiski je cena po dogovoru. Če čiščenje čaker ne izpolni tvojih pričakovanj ali pa vsaj ne v celoti, lahko plačaš manj in vedno toliko, kolikor se ti zdi najbolj pošteno.

 

Energijsko čiščenje čaker poteka individualno.

Traja približno eno uro. Priporočam, da dan pred in po terapiji preživiš čim bolj mirno.

Če te zanima skupinska oblika si oglej Energijsko kopel.

  Ime in priimek*

  e-poštni naslov*

  Zanima me

  # izkušnje čiščenja čaker