Stara cesta 2, Vrhnika
041 / 445-015

Energijska kopel

uravnavanje čaker in povezovanje s seboj

Energijska kopel je skupinska meditacija, s pomočjo katere vsak posameznik začuti energijske prostore višjih frekvenc.

KopelV kopeli ti terapevt očisti čakre in jih ponovno aktivira, očisti tvoje fizično telo in vsa energijska telesa.

Pomaga ti pri vzpostavitvi stika s tvojim višjim jazom, ki ves čas terapije aktivno sodeluje pri zdravljenju in zasidra povezavo.

V terapiji terapevt običajno tudi kanalizira osebna sporočila višjega jaza in/ali drugih duhovnih pomočnikov, ki sodelujejo.

Prednosti energijske kopeli

Pomembna prednost tega načina zdravljena je v tem, da kopel odpravi resnični vzrok tvojih težav in na ta način preseže bioenergijska zdravljenja. Bioenergijsko zdravljenje običajno poteka na nivoju zdravljenja tvojega fizičnega in eteričnega telesa. Učinki tovrstnega zdravljenja so lahko celo odlični, vendar na dolgi rok ne delujejo, saj sam nisi prepoznal vzroka svojih težav in jih zato ščasoma ponovno aktiviraš.

Energijska kopel je enostavna in učinkovita terapija, v kateri sam aktivno ves čas sodeluješ. Izkušnje so zato intenzivne in vsak posameznik jih doživlja osebno. V terapiji boš sam prepoznal vzrok tvojih težav, terapevt pa bo s pomočjo tvojih vodnikov izvedel zdravljenje in ti predal napotke za po terapiji.

chimeZvoki so pomemben dejavnik čiščenja čaker

Pri čiščenjenju čaker si pomagam z zvoki energijskih palic, katere so uglašene na vibracijo čaker. Zvok prodre v energijski center posamezne čakre, jo uravna, ter energijsko popravi.

Če imaš pogum prevzeti odgovornost za svoje življenje, potem ti tovrstno zdravljenje lahko spremeni življenje in odpravi tvoje težave. Energijska kopel je zato tudi pot k spoznavanju samega sebe in realizaciji resničnega namena tvojega življenja.

Kopel je namenjena vsem:

  • ki ste pripravljeni videti in začutiti Resnico in prevzeti odgovornost za svoje življenje,
  • ki ste pripravljeni vzeti zdravje in srečo v svoje roke,
  • ki ste pripravljeni spremeniti svoje življenje,
  • ki vas zanima doživljanje potovanja po energijskih prostorih,
  • ki vas veseli spoznavanje vsega zunaj in znotraj sebe na prav poseben način,
  • ki želite izkusiti širšo realnost.

Energijska kopel je skupinska energijska terapija, ki ne zahteva nobenega predznanja ali izkušenj posameznika. Je odlična nadgradnja Meditacije z Matjažem, velikokrat pa se uporablja tudi kot nadaljevanje osebne terapije.

Poteka v manjših skupinah do 6 oseb. Intuitivno dolgo, običajno ne več kot dve uri. Pridi kar se da spočit in si za ure po terapiji ne organiziraj nikakršnih aktivnosti. Večer po terapiji preživi čim bolj mirno.

Ker je število oseb omejeno, je za prihod na terapijo potrebna predhodna prijava.

 

# izkušnje energijske kopeli