Odstranjevanje entitet, urokov, vezi


Odstranjevanje entit, urokov, vezi

energijsko čiščenje teles

 

Entitete, uroki, vezi v obliki popkovin, karmične blokade, … vse to so energijske tvorbe, ki se vežejo na posameznika oziroma se naselijo v njegovo energijsko polje. Nekatere prenašamo iz življenja v življenje, druge pridobimo z lastnim delovanjem na trenutni življenjski poti. Običajno smo tovrstne parazitske energije sami povabili v naše energijsko polje. Zaznavanje parazitskih energijskih tvorb in njihovo varno odstranjevanje je kompleksen proces, ki vključuje tudi posameznikovo zaznavanje in sodelovanje.

Odstranjevanje izvajam s posebnim energijskimi tehnikami, kjer zaznam podrobnosti tvorbe in vzrok za njeno povezavo z vami. Če je odstranitev karmično primerna in smiselna, potem jo varno odstranim. Velikokrat kot pripomoček uporabljam tudi ZVOK (zvonci, zvočne vilice, posebej pripravljeni zvoki, ki se predvajajo v prostoru, glas, …). Pomembno je, da se z odstranitvijo posameznik zave vzroka povezave, da vzrok ozavesti, ga razume in na ta način prepreči morebitno ponovno naselitev kake druge parazitske tvorbe. Kot pomoč pri razumevanju in iskanju vzroka zato uporabljam regresijo ali hipnozo.

 

Kako vem, da je moje energijsko telo okuženo s parazitskimi energijami?

Odstranjevanje entitet urokov veziParazitske energije običajno občutimo kot povečano utrujenost in pomanjkanje življenjske energije ter moči. Pogosto čutimo prisotnost kot nek napol-lasten notranji glas, ki nas podpira v prekomernem hranjenju, pitju alkohola in drugih razvadah. Pogosto se prisotnost čuti tudi na telesu. Pri energijskih vezeh (kot so energijske popkovine) pa je čutiti, da se iz kakega odnosa enostavno ne moremo izviti, da nas povezanost z osebo (lahko tudi mrtvo) omejuje pri nadaljnjih korakih v življenju in zdi se, kot da dihamo le s polovico pljuč.

Energijske tvorbe pogosto najdejo pot v naše energijsko polje v času naše “odsotnosti”: zdravniški posegi v narkozi, slabo fizično stanje telesa (ob prebolevanju raznih bolezni), pri pretirani čustveni bolečini, v stanju pijanosti ali pri uživanju drog ipd.

Odstranjevanje potrebuje vsak, ki ima kakršno koli obliko energijske tvorbe.

Učinek odstranjevanja se občuti takoj. Pomembno je dogajanje po terapiji. Priporočam, da posameznik postane bolj zaznaven in tako sam prepozna razlike v svojem delovanju in razmišljanju. Velikokrat je potrebno na novo vzpostaviti miselne procese in lastne odzive na življenjske situacije, saj so le te bile podvržene delovanju energijskih tvorb. Po odstranitvi pogosto priporočam regresijo ali hipnozo, ni pa nujno. Terapija je enkratna. Priporočam ponoven obisk v roku tedna ali dveh oz., ko docela začutiš spremembo, ki je nastala po odstranitvi. Takrat ti lahko odgovorim na vsa zastavljena vprašanja v povezavi z opravljenim delom.

 

Kontakt: Matjaž
Cena odstranjevanja je 70€
Za posameznike v finančni stiski je cena po dogovoru. Če odstranjevanje ne izpolni tvojih pričakovanj ali pa vsaj ne v celoti, lahko plačaš manj in vedno toliko, kolikor se ti zdi najbolj pošteno.

 

Poteka individualno. Čas in potek odstranjevanja je odvisen od vrste in intenzivnosti težave, a ne več kot 3 ure.

    Ime in priimek*

    e-poštni naslov*

    Zanima me