Čiščenje energij


Čiščenje energij

energijsko čiščenje teles

 

Energijsko čiščenje poteka individualno. Terapevt zazna in očisti vsa energijska telesa, na fizičnem nivoju pa pregleda energijsko stanje fizičnega telesa in organov. V večini primerov se uredijo vse težave na vseh nivojih, lahko pa se pojavi problem, ki potrebuje posebno pozornost, v tem primeru se priporoča posebna individualna pomoč, pomoč s hipnozo, regresijo, …

Energijsko čiščenje se izvaja s posebnimi energijskimi tehnikami, kjer zaznam energijska telesa in fizično telo ter njegove organe.  Lahko se uporablja tudi kot diagnostično sredstvo. Velikokrat se kot pripomoček uporablja tudi ZVOK ( zvonci, zvočne vilice, posebej pripravljeni zvoki, ki se predvajajo v prostoru, glas, … )

čiščenje energij

Energijsko čiščenje priporočam vsem, ki

 • ste v slabem zdravstvenem stanju zaradi bolezni ali poškodbe
 • želite hitrejšo rehabilitacijo po bolezni, terapiji ali poškodbi
 • se počutite izčrpano in utrujeno
 • niste zadovoljni v partnerstvu in hrepenite po ljubezni
 • želite da se enkrat nekaj že zgodi
 • si želite povečati / zbuditi čutenje lastnih energij
 • čiščenje energij priporočam tudi vsem tistim, ki si želite osebno izkušnjo čutenja lastnih centrov in povezanosti s samim seboj ter komunikacijo s terapevtom o lastnih čutenjih, videnjih in drugih zaznavanjih.

Energijsko čiščenje je prijetna izkušnja, podobna meditaciji. Ob čiščenju lahko s tem, ko aktivno sodeluješ s terapevtom povečuješ zavedanje sebe ter čutenje svojih energij.

 

Učinek čiščenja energij

Čiščenje energij je učinkovita terapija pri lajšanju bolečin, vračanju življenjske energije in dobrega počutja. Čistost energij v vašem polju se po terapiji odraža v zaznavanju oslabljene bolečine (lahko pa vse bolečine tudi povsem izginejo), v povečani volji do življenja in v večji stopnji življenjskega elana. Opazili boste, da imate precej več energije in volje za doživljanje novih stvari okoli vas. Bolj boste povezani sami s seboj, kar bodo opazili tudi ljudje okoli vas. Ta občutek nekateri doživijo že med samo terapijo, drugi po končani terapiji, spet tretji naslednji dan.

Učinki terapije trajajo različno dolgo. Zato priporočam, da svojo pot po energijskem čiščenju nadaljuješ s katero izmed individualnih ali skupinskih oblik pomoči, kjer bomo skupaj odprli tvoj energijski prostor in poiskali resničen vzrok tvojih težav in te pospremili na pot lastnega zavedanja.

 

Kontakt: Matjaž
Cena terapije je 50€
Za posameznike v finančni stiski je cena po dogovoru. Če čiščenje energij ne izpolni tvojih pričakovanj ali pa vsaj ne v celoti, lahko plačaš manj in vedno toliko, kolikor se ti zdi najbolj pošteno.

 

Poteka individualno, približno eno uro.

Pred in po terapiji priporočam, da dan preživiš čim bolj v miru.

  Ime in priimek*

  e-poštni naslov*

  Zanima me