Zvočna popotovanja


Zvočna popotovanja

v nova zavedanja življenja

 

Zvočna popotovanja so skupinske terapije, v katerih posameznika, s pomočjo zvokov popeljem v različne energijske dežele, kjer se čarovnija pravzaprav začne. Zvok je tisti, ki te vodi v meditaciji in te popelje v izkušnjo, ki ti jo ponudi dežela popotovanja. Prav ta izkušnja je tista, ki ti odpira nove razsežnosti v spoznavanju samega sebe.

Edinstveni zvoki, ki jih pričara glasbilo Hang, te ponesejo v globoko meditativno stanje in se te dotaknejo na prav poseben način.

 

Potovanje s hangom

zvočna popotovanjaHang je glasbilo in izdelek sodobnega časa. Je poetično tolkalo z neverjetnim potencialom za intuitivno ustvarjanje in povezovanje. Glasba, ki jo razodevava, je čisto bivanje.

Poklical me je konec leta 2014 in takoj sem vedel, da to ne bo še eno glasbilo v zbirki, ampak čista kreacija občutkov, doživetij, nov način zaznavanja. Meditacija. V trenutku se mi je odprla vizija in začutil sem globok namen popotovanj po širših realnostih bivanja. Takoj je bilo jasno, zakaj se potrebujeva. Ko je namen jasen, je manifestacija neizbežna – po šestih mesecih je hang, ustvarjen s prav posebnimi toni, prišel v moje življenje.

Po letu spoznavanja je vse pripravljeno in z veliko hvaležnostjo te na skupnih popotovanjih popeljeva v izkušnjo, ki se te bo dotaknila, te premaknila in ti odprla nova spoznanja tvojega življenja.

 

Namen popotovanj

je globlje spoznavanje samega sebe. Dežele popotovanj so prežete s prostori, po katerih te vodijo zvoki. Vsak prostor je energijsko uravnan prav zate in prav zato se ti njihov namen razodene na poseben – tvoj – način. Melodična harmonija zvokov, ki ti jo pričarava, pa ti izkušnjo prenese tudi na fizični nivo zavedanja in prav zato so zvočna popotovanja nekaj posebnega.

Trenutno potujemo v deželo Nughtra.

 

 

Med popotovanjem po energijskih vrelcih govorijo samo zvoki.

 

 

Popotovanja so namenjena vsem:

 • ki ste pripravljeni videti in začutiti sebe in svoje življenje brez omejitev,
 • ki ste pripravljeni spremeniti svoje življenje,
 • ki vas zanimajo doživetja na potovanju po energijskih prostorih,
 • ki vas veseli spoznavanje vsega zunaj in znotraj sebe na prav poseben način,
 • ki želite izkusiti širšo realnost.

Kako potekajo

Zvočna popotovanja izvajam v manjših skupinah do 6 oseb. Potekajo v ležečem položaju, zato je priporočljivo, da s seboj prineseš mehko blazino ter odejo. Če želiš, da ti bo še bolj udobno, si prinesi majhen vzglavnik.

Voda je medij, ki ohranja vibracije zvokov v telesu. Priporočam ti, da vsaj 3 dni pred prihodom na terapijo dobro hidriraš telo, ter ga v takem stanju vzdržuješ še vsaj 3 dni po terapiji. 2 litra vode na dan je dovolj za zadostno hidracijo telesa.

Vsakega popotnika po končanem popotovanju, če si to želi, povabim na kratek individualen pogovor.

 

Ker je število oseb omejeno, je za prihod na terapijo potrebna predhodna prijava.

 

Kontakt: Matjaž
Trajanje: do 3 ure
Cena terapije je 40€
Za posameznike v finančni stiski je cena po dogovoru. Če zvočno popotovanje ne izpolni tvojih pričakovanj ali pa vsaj ne v celoti, lahko plačaš manj in vedno toliko, kolikor se ti zdi najbolj pošteno.

 

Terapija se izvaja v ležečem položaju, v manjših skupinah do 6 ljudi.

S seboj prinesi mehko podlogo (blazino), lahko tudi nekaj lahkega za pokrit ter vzglavnik. Ne pozabi na vodo.

Traja do 3 ure.

Po končanem popotovanju te – če želiš – povabim na kratek individualen pogovor.

Predvidena popotovanja:

trenutno ni nobenega dogodka

Popotovanje se izvaja tudi brezplačno, v okviru meditacije z Matjažem.Za individualne termine in zaključene skupine se javi.

  Ime in Priimek

  Telefon

  e-poštni naslov

  Datum zvočnega popotovanja

  Sporočilo

   Ime in priimek*

   e-poštni naslov*

   Zanima me