Pomoč otrokom in mladostnikom


Pomoč otrokom in mladostnikom

energijsko zdravljenje in podpora

 

Naj si bo to dojenček ali mladostnik v puberteti. Njihova povezanost s svojim višjim jazom je še intenzivna, zato so otroci še bolj dojemljivi za sprejemanje pomoči.

Pomoč otrokom in mladostnikomEnergijska povezanost otroka z materjo je prisotna že pred spočetjem. Počasi se njuni energiji združujeta že v času nosečnosti in se običajno intenzivno povežeta že pred rojstvom. Prva leta otrokovega življenja je mati zanj totalno Vse. Energijski odnos je tako intenziven, da otrok v mami zazna najbolj skrite občutke. Zato gre pri pomoči malim otrokom pravzaprav za pomoč tako materi kot tudi otroku.

Odprtost otrok v energijah omogoča enostaven in čist kontakt terapevta in zato je pomoč, ki jo nudiva izredno zanimiva ter zabavna, predvsem za otroke. Tudi najbolj boječi otroci kmalu prepoznajo domačnost in varnost okolja med terapijo.

V komunikaciji z otrokovim višjim jazom dobiva vpogled v karmični prostor konkretne situacije. Običajno gre za izkušnjo, ki sta jo oba načrtovala že pred samo inkarnacijo. Dojemanje višje realnosti in razumevanje problema je ključen pri odpravljanju težav.

Običajno je potreben le en sam obisk. Izkušnje govorijo, da so učinki pravzaprav takojšnji in da terapije ni potrebno ponavljati. Pomoč poteka individualno v prisotnosti starša ali skrbnika.

 

Kontakt: Matjaž
Cena terapije je 40€
Za posameznike v finančni stiski je cena po dogovoru. Če pomoč ne izpolni tvojih pričakovanj ali pa vsaj ne v celoti, lahko plačaš manj in vedno toliko, kolikor se ti zdi najbolj pošteno.

 

Pomoč poteka individualno s prisotnostjo staršev ali skrbnikov. Drugi družinski člani so tudi lahko prisotni.

Trajanje je intuitivno dolgo, običajno en obisk od ene do treh ur.

    Ime in priimek*

    e-poštni naslov*

    Zanima me

    # izkušnje individualne pomoči otrokom in mladostnikom